Haberler

Golfün Kralı ABD'li John Daly Oldu

Avrupa Profesyonel Golf Federasyonu takviminde yer alan en kapsamlı turnuvalardan Beko Classic 2014'ün şampiyonu, ABD'li John Daly oldu.

Avrupa Profesyonel Golf Federasyonu takviminde yer alan en kapsamlı turnuvalardan Beko Classic 2014'ün şampiyonu, ABD'li John Daly oldu. Turnuva sonunda dereceye giren golfçülerin ödülleri, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katıldığı törenle verildi.

Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki Gloria Golf Kulüp'te bu yıl 18'incisi düzenlenen Beko Classic 2014 Golf Turnuvası'nda Türkiye, Güney Afrika, Avustralya, İspanya, Fransa, Lübnan, Rusya ve Yunanistan'ın profesyonel ve amatör golfçülerden oluşan 34 takımı mücadele etti. 3 gün süren turnuvada profesyonellerde ABD'li golfçü John Daly şampiyon oldu. Amatörler kategorisinde ise birinciliği Fahir Telli, Dr. Nurettin Katrancı ve Hatice Çetindere'den oluşan 'Gloria' takımı elde etti.

Turnuva sonunda dereceye giren golfçülerin ödülleri, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun katıldığı törenle verildi. Turnuvanın şampiyonu John Daly, 8 bin dolar para ödülünün de sahibi oldu.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Türkiye'de golf sporunun çok önemli yol kat ettiğini belirtirken, hem turizm hem de spor gelişimi açısından büyük fark yaratan Beko Classic Golf Turnuvası'nın bu gelişime büyük katkı sağladığını aktardı. Mustafa Koç, batı ülkelerinde yakından takip edilen golf sporunun Türkiye'de gördüğü ilginin artması ve oyuncu sayısındaki artışın büyük gurur kaynağı olduğunu kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beko Classic Koç Holding Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title