Haberler

Gökhan ve Hakan Özoğuz Kardeşler, Kazdağları'nda Tarla Aldı

ÇANAKKALE'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç İlçesi'nde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı.

ÇANAKKALE'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç İlçesi'nde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı. Athena'nın kurucusu Gökhan Özoğuz ve ikizi Hakan Özoğuz, ilçede birer tarla satın aldı.

İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç'te, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyen ünlüler kervanına Athena'nın kurucusu Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler de katıldı. İki kardeş, Bayramiç'te birer tarla satın aldı. Gökhan Özoğuz'nun Bayramiç'e 26 kilometre uzaklıktaki Dağahmetçe Köyü'nde aldığı tarlanın 800 dönüm, Hakan Özoğuz'un Bayramiç İlçesi'ne komşu bir bölgeden aldığı tarlasının ise 75 dönüm olduğu öğrenildi. Satın alınan tarlaların fiyatı açıklanmadı.

Dizi oyuncusu Eylül Su Sapan da Toluklar Köyü'nde iki odalı yığma taş ev, aynı yerden sinema ve dizi oyuncusu Müge Boz da ahşap ev satın almıştı. Bir diğer ünlü isim Galatasaraylı milli eski futbolcu Cüneyt Tanman da 5 Aralık 2015 tarihinde, Bayramiç'e 33 kilometre mesafedeki Çırpılar Köyü'nde içine ev yapıp, ceviz dikip, tarımla uğraşmak için 25 dönüm arazi satın almıştı. Tiyatro oyuncusu Cezmi Baskın da Kazdağları eteklerinde arazi alan ünlü isimlerdendi.

- Bayramiççanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Özoğuz Gökhan Hakan Bayramiç Athena Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title