Haberler

Gökalp Büyükyıldız Soma'da 80 İşçiyi Kurtardı

Güncelleme:

Soma'daki çalışmalar esnasında işçileriyle birlikte yardıma koşan Gökalp Büyükyıldız, doğru hava sirkülasyonunu sağlayarak 80 işçiyi kurtardı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'da yaşanan facianın ardından kurmaylarıyla yaptığı kriz toplantısının ardından Gökalp Büyükyıldız'ı kazanın yaşandığı kömür ocağına koordinatör olarak atadı.

ÖNERİLEN TEK İSİMDİ

Türkiye Kömür İşletmeleri ve Maden Teknik Arama Kurumu yetkililerinin de önerdiği tek isim olan Büyükyıldız, facianın yaşandığı madenin yakınında bulunan İmbat Madencilik'te Genel Koordinatör görevini üstleniyor.

DOĞRU SİRKÜLASYON SAĞLADI

Gökalp Büyükyıldız, olayın ilk saatlerinden itibaren Bakan Yıldız'ın ricasıyla kendi madenindeki tüm mühendis ve işçileriyle facianın yaşandığı ocağa gelerek çalışmalara başladı.Madendeki yangının etkisiyle içerideki havalandırmayı tersine döndürerek doğru hava sirkülasyonunu sağladı ve 80 işçiyi canlı olarak kurtardı.

YERALTINDAN BAKAN'I BİLGİLENDİRMEK İÇİN ÇIKTI

Yeraltından sadece Bakan Taner Yıldız'ı bilgilendirmek için çıkan Büyükyıldız, geçen gün de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün basın toplantısı yaptığı anda madenden çıkarak toplantının olduğu yere gelerek bilgi verdi.

Tüm Soma'nın konuştuğu Büyükyıldız, felaketin yaşandığı ocakta işçi ve mühendisleriyle çalıştığı için İmbat Madencilik Kömür Ocağı'ndaki faaliyetlerin durdurulduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İmbat Madencilik Taner Yıldız Büyükyıldız Soma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (60)

NEVİN BİLENundefined:

çalışan adama niye engel oluyorsunuz ki bilgi çok mu önemli orda saniyelerle çalışılırken can pazarı varken :(

5
53
yanıtYanıtla
MHPundefined:

EY VATANDAŞ, DİYARBAKIR DA MISIRDA GÖZ YAŞI DÖKEN EMİNE ERDOĞAN VE DİĞERLERİ NERELERDE NEDEN GÖZÜKMÜYORLAR VE KENDİ VATANDAŞLARI İÇİN GÖZ YAŞI DÖKMÜYORLAR...BUNLAR YOKSA TÜRK DÜŞMANI...

29
17
yanıtYanıtla
CEMcemo865@hotmail.com:

EMİNE HANIMA GEREK YOK AĞLAMADAN SORUMLU ARINÇTA ORDAYDI BIRAKIN AĞLAMAYI, MİLLET ACISINDAN YUH ÇEKİYO DİYE YEMEDİKLERİ TEKME KALMADI. BUNLARA GÖRE MÜSLÜMAN SADECE KENDİLERİNE YALAKLIK YALAKALIK YAPANLAR MISIRLI FİLİSTİNLİ SURİYELİ ARAPLAR OLSAYDI BU MADENCİLER MİLLETE BUNLARI KAHRAMAN DİYE ANLATIRLARDI... BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK. SABRET TÜRK HALKI SABRET RABBİM BU ZULM EDENLERİDE GÖRÜRÜZ SONLARINI...TEKME ATANLARIDA TOKAT ATANLARIDA , DEMİRELİN KARŞISINDA ESAS DURUŞTA EFENDİM DEYİP DAHA SONRA EFELİK TASLAYANLARIDA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH .....

yanıt0
yanıt0
vildan demirvildandemir@windowslive.com:

Allah razi olsun. Onu da cocuklarindan guldursun rabbim.

45
0
yanıtYanıtla
EMREundefined:

SOMADA ÖLEN HER İNSAN BAŞINA BİR MİLLET VEKİLİ ASILSIN KARDEŞ DESTEKLİYORUM...BÖYLE MECLİS OLMAZ OLSUN. BÖYLE MİLLET VEKİLİ OLMAZ OLSUN...

17
26
yanıtYanıtla
SOMALIundefined:

MADENCİNİN BABASI...

41
0
yanıtYanıtla
gökhanundefined:

DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİNİ , ELEKTİRİĞİNİ , DOĞALGAZINI VE BİR ÇOK ŞEYİNİ KULLANIP HAYATLARIN BU KADAR UCUZ OLMASI NE GARİP ŞEY DEĞİL Mİ... KİMİ KÖMÜR İÇİN HAYSİYETİNİ ŞEREFİNİ ONURUNU GELECEĞİNİ SATARKEN KİMİDE BÖYLE BİR PARÇA KÖMÜRÜ GÜNYÜZÜNE ÇIKARTMAK İÇİN EKMEĞİ İÇİN CANINI VERİYOR...

27
10
yanıtYanıtla
adem yavuzademeli25@hotmailk.com:

kocum tc devletti tutsak esir ve köle sizin gibi art niyetliler lozanı imzaladı kendi kaynagını kullanamıyorsun debelenip batmayın siz fügüransınız tayyib gitsin seningibi bir vatan haini bulur bir yüzyıllık anlaşma daha itelerler merek atme bunu yapalım yok şunu yapalım yok o zaman girene razı o0lacak veye yapılan yatırıma ses cıkarmayacaksın

yanıt0
yanıt0
dilek kayadkayaaribas@gmail.com:

Sayın Bakan Yıldız.her daim krizleri iyi yoneten duyarlı bir bakandìr. Nitelikli ve sagduyulu.Hakkini teslim etmeliyiz.

29
6
yanıtYanıtla
Adınız YazınSEREF BAYRAKundefined:

BU ÜLKEDE HER YIL MAKAM ARABALARINI YENİLEYEN BİR HÜKÜMET VE PARLAMENTO VAR BİR KEZ YENİLEMESELER ARAÇLARINI MADENLERE YAŞAM ODALARI ALIP BAGIŞLASALAR OLMAZMI BU BİR ÖNERİDİR GÖRELİM SONUÇ VERECEKMİ.

30
3
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title