Haberler

Gizli Keşiflerin Seyir Defteri Travelmodus’tan Farkli Balayi Alternatifleri!

Romantizmin başkenti Paris'in bilmediğiniz yerlerini ya da rüya bölge Los Cabos - Meksika'nın gizemini Travelmodus.com'un tarzıyla yeniden keşfedin.

İster uzak, ister yakın ama balayınız için tam düşlediğiniz gibi…

Yeni yerler, tatlar keşfetmeye, yeni insanlar tanımaya doymayan, kişisel seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu'nun yaratıcısı olduğu Travelmodus.com, sizi bir gezi sitesinden öte, seyahat etmeye, görmeye, deneyimlemeye, merak etmeye ve keşfetmeye davet ediyor. Özlem Avcıoğlu için "seyir defteri" niteliğinde olan Travelmodus.com, İstanbul'un yüksek tempolu atmosferinden çok uzakta balayınız için keşfedilmemiş tatil alternatifleri sunuyor.

Düğün telaşının ardından keyifli bir mola vermek için seçiminiz ister romantizmin başkenti Paris, ister tropik rüya bölge Los Cabos, Meksika olsun, sofistike bakış açısı ile keşfedeceğiniz güzelliklerle hayal ettiğiniz tatili yaşayacaksınız. Tercihini Paris'ten yana kullananlar tarihi Plaza Athenee'nin içindeki Day Spa Dior Institute' da çift kişilik bakım yaptırabilir, muhteşem Le Meurice Hotel' de konaklayabilir, Baccarat Müzesi'nin içindeki görkemli Cristal Room'da akşam yemeği yiyebilir veya zafer anıtı Arc de Triomphe' de güneş batımını keyifle izleyebilirler. Günbatımında yapılan özel tekne turu, çölde yapılan off-road araba gezisi, sevgililer plajı olarak bilinen Playa del Amor' da piknik veya dünyaca ünlü "One and Only Hotel" in spasında çiftler masajı ise Los Cabos'ta daha maceracı fakat romantik bir balayı düşleyenler için ideal bir alternatif.

Çocukluğundan itibaren anne ve babası sayesinde seyahat etmeye hep ilgi duyan Özlem Avcıoğlu, ailesinin gezdikleri yerlerde, gittikleri şehirlerde çektirdikleri fotoğraflardan, oradan yolladıkları kartpostallardan, getirdikleri objelerden ve keşfettiklerini görmekten büyük heyecan duyduğunu belirterek Travelmodus.com' un hikayesinin çok uzun yıllar önce başladığını belirtiyor.

Şehirlerin el değmemiş mimarisi, sanatı ve kültürünü, sıra dışı, bilinmeyen fakat lüks restoranları ve otellerini, nefes kesici etkinliklerini ve merak uyandıran tarihini açığa çıkarmanızı sağlayacak önerilerle Travelmodus.com, balayınızı unutulmayacak bir tecrübeye dönüştürüyor. Düşlediğiniz balayının tadını doyasıya çıkarırken keşfedeceğiniz güzellikler, ayrıcalıklı tatilin yeni adresi Travelmodus.com' da sizi bekliyor… Bünyesinde 2100 adet lüks oteli barındıran Kiwi Collection ayrıcalığı ile Travelmodus.com üzerinden otel rezervasyonlarınızı gerçekleştirmeniz mümkün.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title