Haberler

Giresunlular Kemençeyle Organ Bağışı'na Çağrılıyor

Giresun Sağlık İl Müdürlüğü Organ Bağışı Haftası'nı çeşitli etkinliklerle sürdürüyor.

Giresun Sağlık İl Müdürlüğü Organ Bağışı Haftası'nı çeşitli etkinliklerle sürdürüyor.

Giresun Atapark'ta organ bağışı standı açan Sağlık İl Müdürlüğü kemençe eşliğinde halkın ilgisini çekerek organ bağışı toplamaya çalışıyor.

Yöresel ensturman kemençe eşliğinde organ bağışına ilgi çekmeye çalıştıklarını belirten Sağlık İl Müdürü Cengiz Cindemir " 'Bağışlanan Her Orhan, Bir Hayat Kurtarır' sloganıyla başlattığımız kampanyamızı çeşitli etkinliklerle sürdürüyoruz. Bu etkinliklerimizden birisi de Atapark'ta açtığımız standımızdır. Standımızda kemençe çalarak halkın ilgisini çekmek istedik. Yöresel ensturman kemençe olunca herkes standımıza ilgi gösteriyor ve görevli arkadaşlarımızda organ bağışının önemini anlatabilme fırsatı buluyorlar. Bakanlığımızın organ bağışı olmazsa olmazlarından, sevdiklerimizin başına gelmeden başkalarını sevindirmek isteyenleri standımıza bekliyoruz. Ayrıca standımızda organlarını bağışlayanlar için bazı esnaflarımız da ücretsiz tras etme, yemek veya tatlı ikramı gibi desteklerde bulunarak renk katmaktadırlar" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Organ Bağışı Haftası Cengiz Cindemir Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title