Haberler

Giresun'da Sterilizasyon Dezenfeksiyon Eğitim Semineri Yapıldı

Dezenfeksiyon Antisepsi ve Sterilizasyon Derneği (DAS) ile Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 20.Sterilizasyon Dezenfeksiyon Eğitim Semineri, Giresun'da yapıldı.

Dezenfeksiyon Antisepsi ve Sterilizasyon Derneği (DAS) ile Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 20. Sterilizasyon Dezenfeksiyon Eğitim Semineri, Giresun'da yapıldı.

Giresun, Samsun, Hatay, Elazığ, Tokat, Amasya, Ordu, Trabzon, Rize ve Artvin'den 250 katılımın gerçekleştiği seminerde İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Fazıl Özden, Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Uğur Uzun ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı ve DAS Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Günaydın birer konuşma yaptılar.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir yaptığı konuşmada, sterilizasyon ve dezenfeksiyonun sağlıkta olmazsa olmaz olduğunu belirterek, "Bu seminere iştirak eden tüm katılımcıları ilimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan DAS Derneğini ve sağlık personellerimizi de tebrik ediyorum" dedi.

Dezenfeksiyon Antisepsi ve Sterilizasyon Derneği (DAS) Başkanı ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Günaydın'ın da konu üzerinde ön açıklamalarda bulunduğu seminere katılan Giresun Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Fazıl Özden ile Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Uğur Uzun da birer konuşma yaptılar.

Seminer sonunda DAS Derneği Başkanı ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Günaydın'a, İl Sağlık Müdürlüğü adına Giresun Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Fazıl Özden tarafından teşekkür plaketi verildi.

Katılımcılara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teşekkür ve katılım belgesi ile sertifika töreniyle sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İl Sağlık Müdürlüğü Cengiz Cindemir Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title