Haberler

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın Karabük'te

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Adnan Boynukalın, Avrupa Duatlon Şampiyonası'na katılacak milli sporcu Umut Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Adnan Boynukalın, Avrupa Duatlon Şampiyonası'na katılacak milli sporcu Umut Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Karabük'e gelen Boynukalın, öncelikle Vali Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti. Boynukalın, burada yaptığı konuşmada gençlere büyük önem verdiklerini, yurtlarla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Boynukalın, daha sonra Karabük Belediye Başkanlığına geçerek, Belediye Başkanı Rafet Vergili'den çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Boynukalın, PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un iç saha maçlarının oynandığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ'yi de ziyarette bulunan Boynukalın'a, Genel Müdür Mesut Uğur Yılmaz, günün anısına plaket takdim etti.

Boynukalın, Karabük Merkez Spor Salonu'na geçerek, salonda çalışan gençlerle sohbet etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

- "Bakanlık olarak destek vermekten memnuniyet duyarız"

Bakan Yardımcısı Boynukalın, daha sonra Bizim Radyo Televizyon (BRTV) kanalını ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Almanya'da yapılacak Avrupa Duatlon Şampiyonası'na BRTV'nin destekleriyle katılacak milli sporcu Umut Çavuşoğlu ile sohbet eden Boynukalın, "Burada sizinle karşılaşmamız güzel bir tesadüf oldu. Hafta sonu yapılacak şampiyonada başarılar diliyorum. Güzel bir dereceyle şampiyon olarak ülkemize dönmeni bekliyoruz." diye konuştu.

BRTV'nin, milli bir sporcuya sahip çıkmasının önemine işaret eden Boynukalın, bakanlık olarak kendilerinin de Çavuşoğlu'na destek vermekten memnuniyet duyacaklarını bildirdi.

Duatlon

Koşu etabıyla başlayıp, bisiklet etabıyla devam eden, koşu etabıyla bitiş çizgisine varılan bir yarışmadır. Etapların mesafeleri değişik kombinasyonlarda düzenlenmektedir. Mesafeler, yaş grubuna göre kategorize edilir.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Alimoğlu Rafet Vergili AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title