Haberler

Gaziantepspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bugün banko oynayan 4 futbolcusunun sahada bulunmadığını belirtti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bugün banko oynayan 4 futbolcusunun sahada bulunmadığını belirterek, "18 kişilik kadromuzda kim varsa getirdik. Bundan sonraki maçları futbolcuların bireysel kalitesi değil futbolcu karakterleri belirleyecek. Bence bugün bizim futbolcularımız bunu çok iyi gösterdi. Bireysel anlamda gelişme sağlamalılar ama takım ruhu anlamında çok mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Futbolcularımız büyük bir özveriyle oynuyor. Bu da açıkçası bizi mutlu ediyor" dedi.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını düşündüğünü ifade eden Çapa, "Çok fazla pozisyon vermedik. Bizim 3 tane pozisyonumuz var. Bunlardan bir tanesi de alkışlanacak şekilde, çok güzel bir golle galibiyeti getirdi. Bugün 40 puan aldık. İnşallah hedeflemiş olduğumuz puanları hatta fazlasını alır İstanbul'da oynayacağımız karşılaşmalara hazırlık yaparız" diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Oktay Delibalta, 90 dakika boyunca daha fazla pozisyon arayan tarafın kendileri olduğunu vurgulayarak, "Topu daha fazla ayağımızda tutan bizdik. Maçı daha fazla hak ettik. Zorlu hava koşulalrına rağmen maçı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Yasin Öztekin de konuşmasında, soğuk havaya rağmen takım oyunu oynayarak 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, sonuçtan menun olmadığını belirterek, "90 dakikaya bakacak olursak vasat bir futbol vardı. Serdar'ın maçın başında sakatlanarak oyundan çıkması planlarımızı etkiledi. Maçta iki takımın da net bir gol pozisyonunun olmadığını düşünüyorum. Sonuçta Oktay'ın güzel bir vuruşla bulduğu gol maçın skorunu belirledi" şeklinde konuştu.

Maç 1-0'ken Popov'un pozisyon bulduğunu aktaran Karaman, "Böyle bir maç izledik. Oyunsal olarak eksiklerimiz var. Bunları gidereceğiz. Giderebilmek için hava ve saha koşullarının iyi gitmesi gerekiyor. Cumartesi önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Galatasaray maçına daha iyi hazırlanıp, burada yaptığımız hataları yapmadan istediğimiz skoru alırız" dedi.

Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Şenol Can da, zor bir maç olacağını tahmimn ettiklerini söyleyerek, 80. dakikada talihsiz bir gol yiyerek mağlup olduklarını ve bu maçı, Galatasaray'ı yenerek telafi edeceklerini belirtti.

Marek Sapara ise maçı kaybetmeyi hak etmediklerini belirterek, "Kaleyi tutan bir şut bizim umutlarımızı ve 3 puanı aldı götürdü. 3 puanı almak için geldik buraya, ama ne yazık ki hayalkırıklığına uğradık. Futbolda böyle şeyler oluyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oktay Delibalta Gaziantepspor Fuat Çapa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title