Haberler

Futbol Sahasında Davetsiz Misafir

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'deki maçta sahada iki takımın 11'i, hakemler ve bir de 'tavuk' vardı.

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında oynanan Blackburn Rovers - Wigan Athletic maçının 7'inci dakikasında sahaya, üzerinde Blackburn bayrağı sarılı bir tavuk atıldı.

Yaklaşık üç dakika boyunca Wigan Athletic ceza sahası içinde dolaşan tavuk, bir ara da kalenin içine girdi.

Üzerindeki bayrakla hiçbir şeyin farkında olmasa da bir anda sahanın ilgi odağı haline gelen tavuk, her şeyin seyrini değiştirdi. Tavuk, yalnızca oyunu durdurmakla kalmadı aynı zamanda maçı anlatan spikerleri de bir anda kahkaha krizine soktu. Herkes gibi ilk etapta ne olduğunu anlayamayan spikerler daha sonraysa tavuğun hallerine gülmekten kendilerini alamadı.

En sonunda tavuk, Blackburn Rovers futbolcusu Yakubu Aiyegbeni ile Wigan Athletic kalecisi Ali Al Habsi'nin çabalarıyla yakalanarak saha dışına çıkarıldı.

Tavuğun sahaya atılması, Blackburn Roverslı oyuncuların, Venky's marka kızarmış tavuk reklamında oynamasına bir ironi olarak algılandı. Maçı ise Wigan Athletic ekibi, 87'nci dakikada Antolin Alcaraz'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Kaynak: Güncel

Blackburn Rovers Wigan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title