Haberler

Furkan'ı Arama Çalışmaları 1. Ayında

Arnavutköy sahilinde bekleyen Anne Kezban Yıldırım ile baba Memduh Yıldırım çocuklarından gelecek bir haberi bekliyor.

Arnavutköy sahilinde bekleyen Anne Kezban Yıldırım ile baba Memduh Yıldırım çocuklarından gelecek bir haberi bekliyor.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Mustafa ÖZDABAK İSTANBUL DHA

Beşiktaş, Arnavutköy sahilinde 15 Temmuz günü denize giren ve akıntıya kapılarak gözden kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları 1'inci ayına girdi.

Beşiktaş Arnavutköy'de akıntıya kapılarak kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları birinci ayına girdi. Bir aydır çocuklarından gelecek bir haberi bekleyen acılı anne ve baba sahildeki bekleyişlerini sürdürüyor.

BABA MEMDUH YILDIRIM: DEVLETİMİZ YOĞUN BİR ARAMA İÇERİSİNDE AMA SONUÇ ALAMADIK

Baba Memduh Yıldırım "Furkan'ın denizde kaybolmasın üzerinden bir ay oldu. Şuan bir bulgu, bir netice yok.Yetkililer yoğun bir arama çalışması olduğunu söylüyorlar ama şuana kadar bir sonuç alamadık. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi aramalarını devam ettiriyor. Bize bugün için bir helikopterle havadan arama yapılacağı söylendi.Devletimiz yoğun bir arama içerisinde ama sonuç alamadık.Bir aydır buradayız. Çadırda bekliyoruz. Çocuğumuzu bulana kadar gitmeyi düşünmüyoruz. Burada bekleyeceğiz." dedi

ANNE KEZBAN YILDIRIM: BEN ÜMİDİMİ KESMEDİM.İNŞALLAH BİR MUCİZE OLUR

Anne Kezban Yıldırım, "30 gün oldu. Hala bir netice yok. Burada bekliyoruz. Cumhurbaşkanımdan, başbakanımdan Karaburun yarımadalarının bir daha aranmasını istiyorum.Benim ümidim orada.Ümidimizi kesmedik. İnşallah bir mucize olur" diye konuştu.

Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Furkan Yıldırım Kezban Yıldırım Arnavutköy Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title