Haberler

FUJITSU İş İstasyonu CELSIUS 3D Grafik Performansında Çıtayı Yükseltiyor

Güncelleme:

Fujitsu iş istasyonu işlemleri ve grafik performansında çıtayı daha yükseğe çıkartacak yeni nesil CELSIUS modellerini piyasaya sürüyor.

Teknoloji sektörünün lider firması Fujitsu, standart grafikleri ve GPU-işlem çözümlerinin yanı sıra, NVIDIA GRID grafik sanallaştırma kartları ve Intel Xeon Phi eş işlemcileri için yenilikçi aktif ve pasif soğutma kombinasyonlarını da hizmete sokuyor. Rafa monte edilebilen yeni iş istasyonları bu özellikleriyle, 3D içerik modelleme gibi yoğun GPU işlemlerinde bile, birden fazla kullanıcının eş zamanlı olarak tek iş istasyonuna bağlı çalışabildiği görülmemiş performans seviyeleri sunuyor.

Tek hareketle çoklu sanal kullanıcı

İş istasyonu sektörü temelde grafik ve yazılım inovasyonları ile büyümesini sürdürürken, grafik ve yazılım şirketleri son yıllarda ürünlerini ileri düzeyde 3D içerik sanallaştırması yönünde geliştirdiler. Bu ürünlerin gereksinimlerini karşılamak için, yeni bir iş istasyonları nesli gerekiyor. Fujitsu'nun eşsiz soğutma sistemi tek bir CELSIUS R930'da azami üç NVIDIA GRID grafik sanallaştırma kartını ve her kart, birçok sanallaştırılmış kullanıcıyı destekliyor.

Rafa monte edilebilen CELSIUS R390, ayrıca, Yüksek Başarılı Hesaplama (HPC) uygulamalar için azami 3 Xeon Phi eş işlemciyi destekleyebiliyor.

Fiyatlandırma ve bulunabilirlik

Yeni FUJITSU İş İstasyonu CELSIUS R930 ve yenilenmiş CELSIUS M730 modelleri Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Hindistan'da satışa sunulmuştur. Ürünler doğrudan ve Fujitsu kanal ortakları aracılığıyla satılıyor. Fiyatlar bölgeye ve konfigürasyona göre değişiklik gösterebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fujitsu Intel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title