Haberler

Fuardaki Silahlı Saldırı Şüphelisi Adliyede

BODRUM'daki Tarım Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde düzenlenen fuarda stant açan 48 yaşındaki Murat Aslan'ı çıkan tartışmada eşinin gözü önünde, bacağından tabancayla yaralayıp kaçan Gökhan O., jandarma tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

BODRUM'daki Tarım Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde düzenlenen fuarda stant açan 48 yaşındaki Murat Aslan'ı çıkan tartışmada eşinin gözü önünde, bacağından tabancayla yaralayıp kaçan Gökhan O., jandarma tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

Gümbet Dolgu Alanı'nda, Bodrum Tarım Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 1- 8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen fuarda, 60 meslek grubu stand açtı. Fuarda, mandalina dolması ile Bodrum'da ün yapan 38 yaşındaki Fadime Aslan da eşi Murat Aslan ve çocukları Asena Aslan ve Kadir Aslan ile Bodrum mandalinası ürünleri ve reçelleri satmak için stant açtı. Ancak fuarın ilk gün akşamı Aslan Ailesi'nin standında elektrikler kesildi. Bunun üzerine Aslan Ailesi, durumu standı kiraladıkları organizasyon şirketi yetkililerine bildirdi. Buna rağmen standın elektrik sorunu çözülmeyince, Aslan Ailesi'nin standındaki bazı ürünler bozulmaya başladı. Bunun üzerine Murat - Fadime Aslan çifti, dün öğle saatlerinde, standa gelen organizasyon yetkililerinden zararlarının karşılanmasını istedi. Organisayon şirketi yetkilisi Gökhan O. ve yanındaki 3 kişi ile Aslan Çifti, arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekme- tokat kavgaya dönüştü. Kavgada, belindeki tabancasını çıkartan Gökhan O., "Siz mermiden daha mı hızlısınız?" diyerek, Murat Aslan'ı sağ bacağından yaraladı. Aslan, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınırken, Gökhan O. ve bereberindekiler olayın ardından geldikleri otomobille kaçtı. Polis, olayın ardından  gözaltına alınan organizasyon şirketi yetkilisi olduğu öğrenilen M.Z., ifadesi alınıp, serbest bırakıldı. Polis, Gökhan O. ve beraberindeki üç kişinin yakalanması için ise çalışma başlattı.

Gökhan O. dün akşam, Gümbet Mahallesi'ndeki bir otele girerken yakalanıp, gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından, 'ruhsatsız silah taşıma, tehdit, kasıtlı yaralama' suçlarından adliyeye sevk edildi. Polisin, şüpheli diğer üç kişinin de yakalanması için çalışmalarının sürdürürken bacağından vurulan Murat Aslan'ın hastanedeki tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Aslan Murat Aslan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title