Haberler

Freak Show Bu Hafta Tarihi Rekora İmza Attı!

Güncelleme:

En çok izlenen dizilerin kanalı FX, bu hafta yayınlanan iki diziyle tarihi bir izlenme rekoruna imza attı.

Türkiye'de Amerika yayınından sadece 1 gün sonra yayınlanan The Walking Dead ve korku türünün en başarılı örneği American Horror Story: Freak Show Amerika'da milyonlarca kişinin tercihi oldu.

Dünyanın en çok ilgi gören dizilerini ekrana taşıyan FX'te bu hafta yayınlanan iki dizi izlenme rekoruna imza attı. Bu hafta 5. sezonun ilk bölümü yayınlanan The Walking Dead, 17.3 milyon kişi tarafından izlenerek PayTV tarihinin en yüksek izleyici sayısına ulaştı ve bir kez daha kendi rekorunu kırmış oldu. Dizinin prömiyeri sosyal medyada da göz doldurdu. Yeni sezonun ilk bölümü, dizinin bugüne kadar hakkında en çok tweet atılan bölümü oldu. The Walking Dead tek seferde 10 trending topic birden listeye sokmayı başardı.

Bir rekor da American Horror Story: Freak Show'dan geldi

American Horror Story: Freak Show'un geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümü ise Amerika FX tarihinin en çok izlenen bölümü olarak tarihe geçti. Üstelik dizinin bu başarısı o kadar etkileyici oldu ki, AHS tek bir bölümün ardından 5. sezon onayını da elde etti. Dizi, önümüzdeki yıl yine çok sürükleyici bir hikaye ile FX ekranlarında olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri The Walking Dead Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title