Haberler

Fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı! Yoğun bakım doktoru boş odayı "Oh be" diyerek paylaştı

Güncelleme:

Koronavirüsle mücadelede vaka sayısındaki düşüş yoğun bakım doluluk oranlarını da etkiledi. Yoğun bakım ünitesindeki düşüşten sonra Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir yoğun bakım doktorunun "Oh be" diyerek paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Koranavirüsle mücadele tüm hızıyla devam ederken yaklaşık iki ay önce başlatılan kısıtlama önlemleri sonuç verdi. 30 bini geçen vaka sayısı ciddi bir şekilde gerildi.

Hastalığın tedavi sürecinin kritik noktaları olan yoğun bakım ünitelerinde de vaka sayıları düşünce rahatlama meydana geldi. Aralık ayının ilk haftası yüzde 72'yi geçen yoğun bakım ünitelerindeki doluluk oranı da dün itibarıyla yüzde 50'nin altına çekildi.

FOTOĞRAF DÜŞÜŞÜ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Gerilemenin yaşandığı illerden biri de Kocaeli oldu. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Yoğun Bakım Hekimi Deniz Heppekcan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf da oranları destekler nitelikte.

Fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı! Yoğun bakım doktoru boş odayı 'Oh be' diyerek paylaştı

"OH BE"

Heppekcan'ın virüsle mücadelede yoğun geçen dönemin ardından "Oh be" diyerek boş yoğun bakım odasının fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntü çok sayıda beğeni aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Farabi Haberler

500

Yorumlar (8)

Aa:

Eminim öyledir bir boş odaya bakarak türkiye de vakalar düştü diyecez zamaninda 1000 vaka var derken 30 bin çıktı inanmam dediklerine onlarin

11
15
yanıtYanıtla
yoh be:

neden boş hasta kabul etmiyorlar. 6 yaşındaki çocuğum taş düşürüyordu , acıdan kıvranıyor, resmen yerlerde yuvarlanıyordu, acile gittik gözlem odası bomboş, ne bir serum ne de ağrı kesici yaptılar. aynı gün tekrar gittik çocuk artık baygınlık geçirdi, yok yok yine yok müdehale, dayanamadım özel hastaneye gittik , ağrı kesici, serum 1 gece kaldık , kol gibi fatura, cebimde 1 kuruş desen yok, kredi kartı var allahtan , şu aralar koronadan başka hastalık yok sanki. . . . .

16
5
yanıtYanıtla
gkn:

sen doktormusun

yanıt4
yanıt2
REALİST:

tmm ben ikna oldum aşı gelince aşılama başlayınca yoğun bakım yerleri boşalmaya başladı aşı çok işe yarıyor yani mutlaka vurulmalıyız

6
14
yanıtYanıtla
Atilla:

doktorlar dizisinde oynatalım bunu hemen

1
9
yanıtYanıtla
wowww:

bitsin şu illet virüs insanlar perişan oldu be ülkece inşallah şükür oh be diyeceğiz bir gün .

9
0
yanıtYanıtla
TTT:

tmm inandık. başhekim böyle emretti.

2
7
yanıtYanıtla
123:

Kokuşmuş kötü niyetinizden çürüyorsunuz! Evet o kadar ard niyetli insanlar ki bunlar o yataklardaki hastaları da ordan kaldırmışlar fotograf için. Ama o kadar uyanık ve kül yutmazsınız ki büyük oyunu bozdunuz tebrikler.

yanıt8
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title