Haberler

Fitness Tour İstanbul 2014 Başlıyor!

Reebok, sağlıklı yaşam tutkunlarını 3 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Caddebostan'da gerçekleştirilecek olan Fitness Tour İstanbul 2014 etkinliğinde buluşturuyor.

Bu etkinlik kapsamında, Türkiye'deki ilk açık hava CrossFit yarışması ile de bir ilke imza atmaya hazırlanan Reebok, sporseverlere fitness dolu bir gün vaad ediyor!

Değişimi simgeleyen yeni marka logosu ile yeniliklere imza atmaya hazırlanan Reebok, fitness'ı ve fit yaşam biçimini daha iyi anlatmak, fitness'ın sadece sporculara ve profesyonel atletlere değil aynı zamanda spor yapmayı seven, hayatın içinden kitlelere hitap ettiğini göstermek üzere bu yıl ilki gerçekleşecek olan Fitness Tour İstanbul 2014 etkinliğini düzenliyor. Etkinliğe katılan fitness tutkunlarını fitness workshop'ları, DJ eşliğinde temel egzersiz eğitimleri, deneyimli eğitmenlerle etkinlikler ve sürprizlerle dolu bir gün bekliyor.

Türkiye'de Düzenlenecek Olan İlk Açık Hava CrossFit Yarışması: Battle Of Bosphorus CrossFit Challenge'14

Fitness Tour İstanbul 2014 kapsamında Reebok, yine bir ilke imza atarak Türkiye'nin ilk açık hava CrossFit yarışmasını düzenliyor: Battle Of Bosphorus CrossFit Challenge'14. Reebok organizasyonu, sponsoru da olduğu CrossFit 1453 ile birlikte yürütüyor. İlki 2 Nisan tarihinde, ikincisi 9 Nisan tarihinde yayınlanan ön elemeler, CrossFit tutkunlarının katılımı ile sonuçlanarak, dereceye giren ilk 50 erkek ve ilk 20 kadın yarışmacı 3 Mayıs'taki yarışmaya katılmaya hak kazandı. Finali Sports TV'den canlı yayınlanacak olan CrossFit yarışmasını merak eden herkese aynı alanda kurulacak olan dev tribünden yarışmayı izleme fırsatı da sunuluyor. Yarışma ile ilgili tüm detaylar ve özel ödüller için battleofbosphorus.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Reebok tüm spor tutkunlarını ve fitness meraklılarını özel sürprizler, yarışmalar ve eğlencelerle dolu bir gün için 3 Mayıs'ta Caddebostan'a davet ediyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Caddebostan İstanbul Türkiye Reebok Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title