Haberler

Fıstık bahçesinde kalbinden vurulan çocukla ilgili kahreden gerçek: Tetiği kendi çekmiş

Güncelleme:

Şanlıurfa'da dedesiyle tarlada bulunduğu sırada kalbine kurşun isabet etmesi nedeniyle hayatını kaybeden 8 yaşındaki çocuğun maganda kurşunu ile değil yanlışlıkla tetiğini kendisinin çektiği silahla öldüğü ortaya çıktı.

Suruç'ta önceki gün meydana gelen ve herkesi yasa boğan olayda, 8 yaşındaki Mert Yıldırım fıstık bahçesine kalbinden vurulmuştu. Kahreden olayın nasıl gerçekleştiği de ortaya çıktı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaylatepe Mahallesinde ailesiyle birlikte bahçede fıstık toplayan Mert Yıldırım, göğsünden tabancayla vuruldu. Yakınları tarafından Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mert Yıldırım, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

DEDESİNİN TABANCASIYLA KENDİSİNİ VURDU

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yorgun mermi ile hayatını kaybettiği düşünülen Mert Yıldırım'ın yapılan incelemede, dedesine ait tabanca ile oynarken kendini vurduğunu tespit etti. Küçük Mert yakınlarınca toprağa verilirken, gözaltına alınana dede H.Y. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Suruç Haberler

500

Yorumlar (1)

Kalbinden Öperim:

Çocuk gerçek silah mı oynuyor? O silahın çocuğun elinde ne işi var yahu şuursuzmusunuz?

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title