Haberler

Filinta'da Savaş Başlıyor

Güncelleme:

TRT'nin sevilen Filinta 'Bin Yılın Şafağında' dizisinde bu hafta yüksek dozda gerilim, akıl oyunlarını barındıran sorgu taktikleri ile birlikte savaş haftası yaşanmaya başlayacak..

Dizinin geçen iki bölümünde yaşanan önce Külliyeye yapılan kanlı baskınla birlikte Kadı Gıyaseddin'in ölümü, Padişah'ın ve Kadı'nın çocuklarının kaçırılması herkesi perişan etmişti. Sonrasında ise Filinta Mustafa'nın, Davut Paşa, Bıçak Ali ve Abdullah ile birlikte çıktığı yolculuktaki hem çocukları bulmak, hem de Manastır Baskınını gerçekleştirerek Kardeşlik Teşkilatının başındaki Padre'yi öldürmesi, Farah'ı yakalaması ve üstelik içlerine sızan bu kadının kimliği, ortalığın iyice gerilmesine sebep olmuştu.

Bu hafta dizinin 30. Bölümüyle birlikte savaş ve akıl oyunlarının yaşanacağı bir hafta olacak. Tam bir strateji bilmecesinin seyirciye büyük bir görsel şölenle sunulacağı dizinin bu Cuma yayınlanacak bölümünde, bir taraftan Filinta Mustafa'nın çocukları bulmak adına verdiği uğraş, diğer taraftan Yüce Meclisin, Osmanlı'yı yok etmek için oynayacağı oyunlara karşı açılan savaşın haftası olacak. Davut Paşa tarafından tam yetkinin verildiği Filinta Mustafa, zekasıyla en ince ayrıntıları hesap ederek, tüm bu kirli oyunları çözüp çocuklara ulaşabilecek mi? Göreceğiz…

Dizinin bu haftaki özetine gelirsek:


Filinta Mustafa (Onur Tuna), Bıçak Ali ( Cem Uçan ) ve Abdullah (Kamil Güler) çocukların izini sürmeye devam eder.


Farah'ın (Berrak Tüzünataç), yakalanışıyla birlikte, kendisini neler bekleyecek? Sorgu sırasında neleri hatırlayacaktır?

Yüce Efendi-Kenan Miloş'un (Suavi Eren) emriyle çocuklar nereye götürülecektir?


Filinta Mustafa ve tüm ekip Farah'ı konuşturmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Davut Paşa (Mustafa Avkıran), Farah'ın sorgusunda inisiyatifi kime verecek? Abdullah nasıl bir fikir öne sürecektir ki, herkes buna şaşıracaktır.

Boris Zaharyas (Serhat Tutumluer), Yüce Meclise, kendisine verilen yetkiyle ilginç bir teklifte bulunur. Ancak bu teklif bazılarının hoşuna gitmeyecektir.


Padişah, ( Bülent Alkış ) Süreyya (Nur Fettahoğlu) ile neden hususi görüşmek isteyecek? Ve kendisine ne teklif edecektir?
Bıçak Ali ( Cem Uçan ), evleneceği kadın Süreyya'nın, Boris ile verdiği karar üzerine nasıl bir tepkide bulunacak? Ve Süreyya Ali'ye gerçeği açıklayacak mıdır?


Geçtiğimiz sezon Osmanlı'nın başına belalar açan, Filinta Mustafa ve ekibi tarafından yakalanan, hapiste bir arada olan Haritacı Şifahi (Mustafa Uzunyılmaz), Uzun Tüfek (Özcan Varaylı) ve Bekri (Ebubekir Öztürk), özgürlükleri için hangi teklifle karşılaşacaklardır?

Mustafa'nın bulduğu iz, onu ve can yoldaşlarını nereye götürecektir?

Bu sorular ve dahası, 9 Ekim Cuma akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan, ES Film'in yapımcısı olduğu Filinta 'Bin Yılın Şafağında' cevap bulacak…

Yönetmenliğini Osman Kaya'nın üstlendiği, başrollerinde, Onur Tuna, Berrak Tüzünataç, Serhat Tutumluer, Rıza Kocaoğlu, Nur Fettahoğlu, Cem Uçan, Mustafa Avkıran , Suavi Eren, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Asena Tuğal, Mürşit Ağa Bağ, Yosi Mizrahi, Wilma Elles, Ercan Demirel, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ebubekir Öztürk, Ceyhun Ergin, Emre Canpolat, Engin Yüksel, Selin Deveci, Sencer Serta Çakal, Uğur Yıldıran, Burcu Çoban, Gülşah Şahin, Yiğit Uçan, Mustafa Yıldıran, Gurur Çiçekoğlu, Batın Deniz Uçan, Şahin Karakuş, Özgür Onan, Yavuz Sepetçi, Duru Alkış, Bartuğ Bedirhan Yayla ve Muhammed Kerem Şahin'in paylaştığı Filinta 'Bin Yılın Şafağında' dizisi bu hafta da sevenlerini soluksuz bırakacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Uzunyılmaz Gülşah Şahin Bülent Alkış Cem Uçan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title