Haberler

Fetö'nün "Vıp Dinleme" Davasında 6 Tahliye

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İstihbarat Dairesi başkanları Ramazan Akyürek ve Ömer Altıparmak'ın da aralarında bulunduğu eski emniyet mensuplarının yargılandığı...

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İstihbarat Dairesi başkanları Ramazan Akyürek ve Ömer Altıparmak'ın da aralarında bulunduğu eski emniyet mensuplarının yargılandığı "VIP dinleme" davasında, 6 sanığın tahliyesine karar verildi.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasında, sanıklar hakkında önceki celse dosyaya eklenen "ByLock kullanım listesi" ve celse arasında gelen diğer belgeler ile bazı sanıklar hakkında farklı mahkemelerde yürüyen aynı suça ilişkin dava dosyalarının birleştirilmesine yönelik sanıklar ve avukatlarının beyanları alındı.

Duruşmada, iddianamede usulsüz olarak dinlenildikleri belirtilen bazı müştekiler de dilekçeyle davaya katılma talebinde bulundu.

Taleplerin ardından verilen aradan sonra kararını açıklayan mahkeme, katılma taleplerinin kabulüne, sanıklardan Bedri Ünal hakkında kırmızı bülten çıkarılması yönünde Adalet Bakanlığına yazılan müzekkere cevabı ile ByLock kullanıcısı sanıklar yönünden kullanım içeriklerinin ilgili makamlardan beklenilmesine karar verdi.

Mahkeme ayrıca değişen delil durumu ve uzun tutukluluk süresini göz önünde bulundurarak sanıklar Mustafa Alptekin, Sinan Özdemir, Yılmaz Şimşek, Halil Adalı, Bahattin Alaca ve Ali Ağıllı'nın tahliyesine hükmederek, duruşmayı 20 Eylül'e erteledi.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Ömer Altıparmak Ramazan Akyürek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title