Haberler

Fetih 1453 Dizi Olmayacak

Güncelleme:

Fetih 1453 Dizi Olmayacak

Fetih 1453'ün yapıımcısı ve yönetmeni Faruk Aksoy, filmin dizisini çekmek gibi bir projeleri olmadığını söyledi.

İzmir'de Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Aksoy, ''Filme gösterilen büyük ilgiye teşekkür ediyorum. Bu muhteşem projeyi film yapmayı Allah bana nasip etti. Çok dua ediyorum'' diye konuştu.

Aksoy, filme yoğun ilgi gösterildiğini belirterek şunları kaydetti:

''Bir haftada 2 milyon 475 bin izleyici rakamına ulaştı. Daha önce çektiğimiz Recep İvedik filmini geride bırakacak. Burada filmin mehteran takımıyla buluşturulmasını muhteşem buldum. Olağanüstü coşkulu bir ortam oldu. Bazı yazarların eleştirileri var, bilmem neredeki savaş filminde kule varmış yanıyormuş, bizim filmde de kule yanıyormuş, böylece alıntı yapılmış gibi saçma sapan iddialar ortaya atılıyor. Kılıç tutma sahnesi taklit deniliyor, insanlar kılıçları nereleriyle tutacak? Filmde savaş sahnelerinde kollar, bacaklar kesiliyormuş. Savaşta başka hangi uzuvlar kesilir? Bu eleştiriyi getiren arkadaş bir film yapar belki ve savaş sahnelerinde insanların başka uzuvlarını keser biz de izleriz. Bu iddiaları çok komik buluyorum''

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Faruk Aksoy İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title