Haberler

Fethiyespor'da Futbolculara Ceza Yolda

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta dün sahasında Sivas Belediyespor'a 3-1 yenilen Fethiyespor'da futbolculara para cezası geliyor.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta dün sahasında Sivas Belediyespor'a 3-1 yenilen Fethiyespor'da futbolculara para cezası geliyor.

Sezona iyi bir başlangıç yaparak liderlik koltuğuna oturmasına rağmen son 3 maçta 2 yenilgi 1 beraberlik alarak 10'uncu sıraya gerileyen lacivert beyazlı ekipte Başkan Okan Uysal, sonuçlardan öte, sergilenen kötü futboldan yakındı. Uysal, futbolculara verilecek cezanın en kısa sürede belirleneceğini belirterek, "Sezon başındaki performansımızdan eser kalmadı. Taraftarımıza kaliteli futbol izletemediğimiz için özür diliyorum. Yönetim gerekeni yapacak ve takımı en kısa sürede toparlanacak" diye konuştu.

Kaptan Mert Er de kayıpları telafi edecek güçte olduklarını söyledi. Mert Er, "Sivas Belediyespor maçında aşırı kazanma isteği yüzünden motive olamadık ve kritik hatalar yaptık. Üst üste aldığımız Kocaeli Birlikspor ve Sivas Belediyespor yenilgilerini unutturacağız" ifadelerini kullandı.

FOTOGRAFLI

- Fethiye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiyespor Mert Er Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title