Haberler

Fazlı Kılıç, Tasarruf Ve Geri Kazanım Eğitimine Milletvekili Sevim Savaşer İle Birlikte Devam Etti

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın öğrencilere yönelik "Tasarruf ve Geri Kazanım" Eğitim Seminerleri devam ediyor.

Kağıthane Belediyesinin mutat hale getirerek her yıl Okullarda uyguladığı Tasarruf ve Geri Dönüşümün önemini vurgulayan eğitim çalışmaları devam ediyor. Başkan Fazlı Kılıç, Kağıthane Belediyesinin Eğitim Hizmetlerinden biri olan Çevre ve Temizlik Seminerlerine, konusunda uzman eğitimcilerle katılarak, Öğrenci ve Öğretmenlere tasarrufla ilgili bilgiler aktarıyor.

İlköğretimin ilk kademesinden son sınıfına kadar tüm öğrencileri kapsayan eğitim seminerleri, ambalaj atıklarının hayatımıza geri dönüşümünü sağlayarak, tasarruf bilincini okul sıralarında başlatmanın yanında, zararlı atıklarında nasıl önüne geçileceği hakkında uygulanacak yöntemleri de içeriyor.

19 Mart Pazartesi günü, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer'in de katıldığı Tasarruf ve Geri Kazanım Eğitimi verilen okullar; Gürsel, Tülin Manço ve Mehmet Akif İlköğretim Okulları.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'la birlikte Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy ve Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu'un da katıldığı seminerlerde kağıt, karton, cam, plastik, metal gibi ambalaj maddelerinin geri dönüşüm yoluyla tekrar hayatımızda yer aldığı anlatıldı.

Ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan bu çalışmaların okul sıralarındaki minik yavrularımızla başlatılmasının avantajlarından birisinin de, öğrencilerimizin aile ortamlarında Tasarruf ve Geri Kazanım bilincini hayata geçirme de öncü rol oynamaları.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, programa katılan Okul Müdürlerine ve Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Sevim Savaşer'e teşekkür etti. Eğitimde kendilerine eşlik ederek, çevrecilik bilincini hayatın vazgeçilmezleri arasında, yaşamlarının bir parçası olarak algılayan Öğretmen ve Öğrencilere de ayrıca teşekkür etti.

Müdür ve Öğretmenler de İstanbul 2. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer ve Başkan Fazlı Kılıç'a, gerek Hükümet ve gerekse Yerel Yönetimlerin Eğitim Camiası adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Ülke çapındaki gelişmeleri her zaman takdir ettiklerini söylediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sevim Savaşer Fazlı Kılıç Kağıthane İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title