Haberler

Fatih'te Yeni Eğitim Öğretim Yılı Coşkulu Başladı

Güncelleme:

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Fatih Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu'nda tören düzenlendi.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Fatih Hobyarlı Ahmet Paşa İlkokulu'nda tören düzenlendi. Okulun bahçesinde düzenlenen törene Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye Başkan Vekili Hasan Süver, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır, öğrenci ve veliler katıldı. Törende konuşan Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak, "Okullar şenlendi, sokaklar canlandı, heyecanlar arttı. Ordular yetiştiren ordu harekete geçti. Ülkemiz genelinde yaklaşık 17 milyon öğrenci, 800 bin öğretmen bu güzel ve donanımlı ordunun önemli neferleri olarak faaliyete başladılar" dedi.

Fatih Belediye Başkan Vekili Hasan Süver ise, bilim çağında yaşadığımızı belirterek şunları söyledi: "Dünya milletleri koşmaktadır. Birbirleriyle yarış halindedirler. Duranlar, arkadan gelenlerin atakları altında ezilmek gibi bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Bundan dolayı milletimizin geleceği olan çocukların ehemmiyeti her şeyin üstündedir. Biz millet olarak dünyada tarih yapmış, dünyanın çok ender milletlerinden biriyiz. Bu sorumluluk geleceğimize ve çocuklarımıza daha çok ehemmiyet vermemizi artırmaktadır."

Konuşmalardan sonra öğrencilerden oluşan halk oyunu ekibi sahne aldı. Daha sonra Fatih Belediyesi Mehteran Bölüğü birbirinden güzel marşları öğrenciler için seslendirdi. Tören şiirlerin okunmasıyla sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şeref Çalışır Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title