Haberler

Fanatik – Sports & Business Summit 17 Gerçekleşti

Fanatik – Sports & Business Summit 17 Zorlu Raffles Otel'de, P&G ana sponsorluğunda, spor dünyasının kahramanlarıyla iş dünyasının liderlerini buluşturdu.

Türkiye'nin yeni liderlik buluşmasının açılış konuşmasını Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen yaptı. Ülgen konuşmasında, "Sayın konuklar, geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Bugün ikincisini gerçekleştirdiğimiz FANATİK SPORTS&BUSINESS SUMMIT 17 buluşmasında yine birbirinden değerli konukları ağırlayacağız. Spora yapılan yatırımların her geçen gün artıyor olması, yıllardır Spor haberciliği yapan biz Fanatik ailesi için oldukça gurur verici," dedi.

Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu'ya teşekkür ederek sözlerine devam eden Ülgen, "Sizlere gazetemiz adına önemli bir duyuru yapmak istiyorum. Türkiye'nin önemli spor markalarından biri olan Fanatik, artık Euroleague Premium basın sponsoru oldu. Artık temsilcilerimizin başarılarını en ayrıntılı, en başarılı şekilde Fanatik platformlarından takip edeceksiniz. Sözlerimi tamamlarken tüm katılımcılara ve sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ederim." dedi.

CEO & Sports – Büyük şirketlerin Yeni Dönem Planları, Satrançta Altyapı, Türkiye'de ve Avrupa'da Yükselen Değer Basketbol ve Ekonomisi, Yerel Yönetim & Spor, Finansal Fair Play Kıskacında Kulüp Başkanlığı başlıklı oturumlarda konuşmacılar spor ve ekonominin ayrılmaz bütünlüğünü vurgulayan örnekler verdiler.

Birbirinden farklı spor branşı ve konularının ele alındığı beş oturumdan oluşan FANATİK – SPORTS & BUSINESS SUMMIT 17'nin ana sponsoru P&G idi. Büyük Şirketlerin Yeni Dönem Planları" panelinde konuşan P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, P&G'nin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sporun en büyük destekçileri arasında yer aldığını belirterek "30 yıldır Türkiye'de yaşamları iyileştirmek için çalışan bir şirket olarak, sporun sağlıklı ve özgüveni yüksek nesillerin yetişmesinde çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda çok kısa zaman önce gurur duyduğumuz iki sponsorluğumuz oldu. Dünyada şampuan kategorisinde bir numara olan markamız Head&Shoulders ile , A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Euroleague'e "Özgüven" sponsoru olduk.  Markalarımızla birlikte sporun, sporcuların ve ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

FANATİK – SPORTS & BUSINESS SUMMIT 17'nin ilgi çeken oturumlarından biri ise Türkiye'de ve Avrupa'da Yükselen Değer Basketbol ve Ekonomisi başlığıyla gerçekleşti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu'nun konuk oldukları oturumda, son yıllarda yükselen ilgi grafiğine sahip basketbol ve basketbolun ekonomik yansımaları çarpıcı detaylarıyla konuşuldu. Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu konuşmasında; "Türkiye'deki taraftarlarımızdan ve aldığımız destekten açıkçası çok etkilendim. Taraftarlara, sponsorlara ve elbette çıkardıkları harika işten dolayı kulüplere teşekkür edebilirim. Geçtiğimiz Mayıs ayında Final Four sırasında İstanbul'un her köşesinde hissedilebilen tutku, gerçekten inanılmazdı." şeklinde konuştu.

Ana sponsorun P&G, Co Sponsorlarının ise Adana Büyükşehir Belediyesi, Aytemiz, Mıtsubıshı Electrıc Klima Sistemleri, Suzukı, Tahincioğlu ve Türkiye İş Bankası'nın olduğu FANATİK – SPORTS & BUSINESS SUMMIT 17, oturumlara katılan konuşmacıların birlikte çektirdikleri fotoğraf ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fanatik Gazetesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title