Haberler

Fahrettin Koca'nın HES uygulamasında örnek gösterdiği Tekirdağ'da harita kırmızıya döndü

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs vaka sayısı ve salgınla mücadele konusunda örnek il gösterdiği Tekirdağ'da son bir ayda vaka sayıları ciddi şekilde arttı. HES uygulamasında az vakanın göründüğü Tekirdağ kırmızıya bürünürken, yaşanan artış vatandaşları tedirgin etti.

Çin'den yaklaşık olarak 1 yıl önce tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınına karşı henüz net bir tedavi yönetimi bulunamazken, vakalar dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ciddi şekilde artış yaşadı. Koronavirüs vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle ülke genelinde tedbirler de beraberinde geldi.

BAKAN KOCA ÖRNEK İL OLARAK GÖSTERMİŞTİ

Türkiye genelinde artan vakalara en iyi örnek ise Tekirdağ oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 3 ay önce Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında örnek olarak gösterdiği ilde son bir ayda ciddi bir artış yaşandı.

Fahrettin Koca'nın HES uygulamasında örnek gösterdiği Tekirağ'da harita kırmızıya döndü

TEKİRDAĞ RİSKLİ İL KONUMUNA GELDİ

Koca'nın 3 ay önce gösterdiği haritada beyaz ve hafif şekilde mavi olan Tekirdağ kırmızıya büründü. Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan iki ayrı aya ait korona virüs yoğunluk haritası arasındaki farka bakan vatandaşlar tedirginlik yaşadı. İlde yaşanan artış sonrası, örnek gösterilen Tekirdağ riskli il konumuna geldi.

Fahrettin Koca'nın HES uygulamasında örnek gösterdiği Tekirağ'da harita kırmızıya döndü

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Tekirdağ HES Haberler

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Zamanlama manidar! İspanya'nın aşırı sağcı partisinin lideri Abascal, Netanyahu'yu ziyaret etti

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

Bakmadan Geçme

29 Mayıs hangi burç? 29 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 29 Mayıs tarihi hangi burç olur? Nihat Doğan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Nihat Doğan kaç yaşında, nereli? Nihat Doğan biyografisi! Yalçın Karatepe kimdir? Halk Tv konuğu Yalçın Karatepe kaç yaşında, nereli? Yalçın Karatepe biyografisi! 29 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 29 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? İstanbul'un Fethi toplu taşıma ücretsiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250
Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

500

Yorumlar (50)

osasuna:

yurt dısından adam almayın ıcerı tekırdaga nerden gelıyor yunanıstan bulgarıstan

57
2
yanıtYanıtla
VATAN:

BULGARLAR RESMEN EDİRNE VE TEKİRDAĞI İŞGAL ETTİLER. KAPILARI KAPAYIN.

26
5
yanıtYanıtla
cemal:

özel okul sahibi zenginler para kaybetmesin diye yüz yüze eğitime geçildi ve gelinen durum ortada. ve hala bu yanlış kararda ısrar edilerek halk sağlığı alenen riske ediliyor. milletin sağlığı üç tane parababası için riske atmayın.

23
8
yanıtYanıtla
istanbula gel istanbula:

biri şuna istanbulda hastanelerdeki covid test kuyruklarının uzunluğunu anlatsın ve örneklerini istanbuldan versin. ama durun! o zaman işin tüm büyüsü kaçar. halk sağlığı için ciddi önlemler almak gerekebilir.

26
4
yanıtYanıtla
Asiltürk:

Allah bakan beyin yardımcısı olsun tenkit eden dallamalar sizlere yazıklar olsun nankörler

23
6
yanıtYanıtla
Ayşegül azıl:

Biran önce haftasonu sokağa çıkma yasağı gelsin birde alış verış merkezleri kapatılsın

22
6
yanıtYanıtla
Selim:

evet yoksa gittikçe artmaya başlayacak bir an önce tedbirler artsın yoksa bu millet umursamadığı için hasta sayısı Allah korusun ama 4 binlere çıkacak ben böyle düşünüyorum farklı düşünen var mı

yanıt9
yanıt5
noname:

Acilen insanları mağdur etmiyecek şekilde önlem alınması gerek. 65 yaş üstü insanlara kısıtlama getirilmesinin yerine okullar ve avmler kapatılsun. Sadece marketler açık kalsın. Yoksa daha çok kötü günler bizi bekliyor. Aşı için de umudum yok. Biz nasıl temin edeceğiz? Nasıl ulaşıcak? Kimlere yapılacak? NAsıl nasıl? bunların düşünülmesi gerek. Esnaf zor durum da. Y ada İstanbulu kapatılsın. Girişler olmasın bir süreliğine. . .

16
3
yanıtYanıtla
Cankiri:

Tabi canım kapatılacak o kadar yervarken okullar kapatılsın biz anneler bir harf ofreticez diye evde canımız çıkıyor ve öğretmenin söylediği kiricicumlelerde cabasi okullara gelene kadar avmleri kahvehaneleri kafeleri kapatsinlar

yanıt10
yanıt8
Fahri:

Korona virüsü mü Alışveriş Merkezlerinde Sanırım Virüs Yok Avmler De Otoparkında Araç Çekmeye İçerde Oturmaya Masa Yok Komik Kısıtlama Getirip Sonra Vaka Azalmasını Beklemeyi Düşünmek Garip. Komşum Karantina Altında Fakat Benden Daha Çok Dışarıda Geziyor. Denetleme Dediniz Denetlemeye Gelip 2 Resim Çekip Memurlar Gidiyor Böylemi Önlem Alınır

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title