Haberler

Facia Sebep Olan Otobüsün Şoförü: Benim Kontrolümden Çıktı

Güncelleme:

Ankara'da 12 kişinin yaşamını yitirdiği faciaya neden olan otobüsün şoförünün ilk ifadesi ortaya çıktı.

Başkent'te Dikimevi kavşağında 12 kişiyi altına alarak ölümüne yol açan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı. Otobüs şoförü ifadesinde, "Otobüs benim kontrolümden çıktı." dedi.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ İNCELEME YAPTI

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile kazanın meydana geldiği Dikimevi Kavşağı'na gelerek facia ile ilgili bilgi aldı.

KALP KRİZİ İDDİASI YALANLANDI

Vali Kılıçlar, 12 kişinin yaşamını yitirdiğini, 8 yaralı bulunduğunu söyledikten sonra otobüs şoförünün herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığını söyledi.

Kılıçlar, "Kalp krizi gibi bir şeyi de yok. Şu anda otobüs şoförü karakola gitmek üzere. İlk ifadesi, 'Otobüs benim kontrolümden çıktı' yönünde" diye konuştu.

"70-80 METRE SÜRÜKLEMİŞ"

Vali Kılıçlar, "Gördüğünüz gibi durağa ve duraktan da kaldırımın üzerinden 70-80 metre önüne gelen vatandaşlarımızı sürükleyerek 70-80 metre sonra durmuş. İlk bilgilerimiz bu kadar. Hepimize geçmiş olsun. Vatandaşlarımıza başsağlığı, ailelerine sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Kılıçlar Kadri Kartal Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Adınızı Yazın:

ankaradaki otobüsler ve şöförleri hiç denetlenmiyor her gün onlarca insan otobüslere sıkışıyor düşüyor . denetim şart . günah bu insanlara

29
0
yanıtYanıtla
angaralı:

ego şöförleri şöför değil kasap. rally yapıyorlar. hiçbir kurala uymuyorlar. ego da kontrollerini düzgün yapmıyor. sonra olan vatandaşa analara yakınlara oluyor. .

24
0
yanıtYanıtla
gaffur:

Kaza oldugunda telefonla konuşuyormu once ona bakın, biraz genç belediye şoförlerinin surekli telefonla konuştuklarını otobuse binen herkes bilir. Birde o arac sinyallerden etkileniyorsa , vay halimize

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

el freni var

3
10
yanıtYanıtla
omer:

soforu kim ise almis kimin akrabasiymis tecrubeli isi bilen eleman alan yok camurda olsa bizdendir zihniyetiyle is veriliyor

7
4
yanıtYanıtla
halil:

akpli belediyeler nekadar yandaş yalaka varsa işe alıp istedikleri yere yerleştirdiler sonuç ortada

3
8
yanıtYanıtla
ulan şöfeeeer:

niye caddeye sürmüyon .. 70 80 metre kaldırımda önüne geleni eziyon.. kırsana caddeye ..

9
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA AYDIN:

ARKADAŞLAR FAZLA SÖZE GEREK YOK BU ÜLKEDE HERŞEY PARA KAZANMAK ÜZERE KURULMUŞ İNSAN HAYATI HİÇ ÖNEMLİ DEYİL ÖNEMLİ OLSA ŞÖFÖRLERE VERİLEN SÜRE UZATILIR OTOBÜSLER ÇOĞALTILIR İNSANGİBİ TAŞIMACILIK YAPILIR ÖLENLERE RAHMET DİLİYORUM DEVAM EDİN YÖNETİCİLER İNSANLARI BALIK İSTİFİ TAŞIMAYA PATRONLARI ZENGİN ETMEYE NASILOLSA HALK KOYUNGİBİ BİNECEK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

8
1
yanıtYanıtla
Cihat hatipoğluMobil-IOS:

Otobüsü gavurlar yapmissa hakimiyetini de gavurlar almiştir o anlik..

0
8
yanıtYanıtla
akıl:

bu otobüs şöförleri cellat gibi gidiyor. cezaları artırılmalı ancak belki o şekilde dikkat ederler.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title