Haberler

Eyvah Eyvah Avrupa'yı Kahkahalara Boğdu

Güncelleme:

31 Ocak'ta vizyona giren, Firuzan ve Hüseyin Badem'in son kez bir araya geldiği 'Eyvah Eyvah 3' oyuncuları Avrupa'da izleyicisi ile buluştu.

31 Ocak'ta vizyona giren, Firuzan ve Hüseyin Badem'in son kez bir araya geldiği 'Eyvah Eyvah 3' oyuncuları Avrupa'da izleyicisi ile buluştu. BKM yapımı, Hakan Algül imzalı film beyazperdede de gezdiği şehirlerdede seyircisini güldürüyor.

Çanakkale ve İzmir turnelerinin ardından 5 Ocak'ta Köln'e giden Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak ve Hakan Algül Almanya'da coşkuyla karşılandı. Oyuncuları görmek isteyen Kölnlüler Cinedom Sinemalarına saatler öncesinden akın etti. Büyük ilgiyle karşılanan ekip basın ve izleyici ile kısa bir soyleşi yaptıktan sonra Amsterdam galası icin yola çıktı.

6 Ocak Perşembe akşamı ise Amsterdam, Pathe Arena'da izleyicisiyle buluşan ekip gördükleri ilgiden dolayı her fırsatta ne kadar mutlu olduğunu belirtti. Gittikleri her yerde fotoğraf çektirmek isteyen seyircileriyle bol bol zaman geçiren oyuncular alkışlarla karşılanıp, alkışlarla uğurlandılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Algül Amsterdam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title