Haberler

Eyüp'te Öğrencilere Eğitime Destek Yardımı

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi dört yıl önce başlattığı, Eğitim Destek projesi ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Eyüp Belediyesi'nin hayata geçirdiği projede öğrenciler 2012-2013 öğretim yılı son taksitlerini dağıtılıyor. Eyüp'te lise son sınıfta okuyan yaklaşık 3500 öğrenciye 400 TL. eğitim yardımında bulunuluyor.

Öğrencilerin eğitim desteklerinin dağıtımına Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu katıldı. Eyüp Anadolu ve İMKB Tic. Meslek, Eyüp Anadolu İmam Hatip ve Rami Atatürk Lisesi'nde okuyan öğrencileri ikinci taksitlerini aldı.

Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak ve Başkan İsmail Kavuncu'nun öğrencilere eğitim desteği dağıttı. Başkan İsmail Kavuncu, düzenlenen programda eğitim desteğinin önümüzdeki yılda da süreceğini açıkladı.

Öğrenim noktasındaki eksiklikleri tamamlamak üzere çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini ifade eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp'teki eğitim seviyesinin çok daha iyi bir noktalara gelebilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. Liseler dışında ilköğretim öğrencileri için de kırtasiye desteğinde bulunduklarını açıkladı.

Başkan İsmail Kavuncu; "En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizde üniversiteye hazırlanan toplam 3638 öğrencimize birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 400 liralık maddi destek verdik. Lise son sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada katkıda bulunmak istedik… Gençlerimizin sınavlarda iyi dereceler yapacağına, ileride çok güzel projelere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız" dedi. Eyüp İlçe Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun eğitim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür çiçeği verdi. Rami Atatürk Lisesi'nde okuyan Eyüpspor'lu öğrenciler hem Başkan İsmail Kavuncu'ya hem de Kaymakam Osman Kaymak'a Eyüpspor şalı ve çiçek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kavuncu Osman Kaymak Eyüpspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title