Haberler

Evlilik İçin Tarihte Keramet Aradılar

Rize’de bir polis memuru aşık olduğu hemşireye ilginç bir şekilde evlenme teklifinde bulunduktan sonra bugün 11.12.13. tarihi ve saat 14.15’de kıyılan nikahları ile hayatlarını birleştirdiler.

Rize'de bir polis memuru aşık olduğu hemşireye ilginç bir şekilde evlenme teklifinde bulunduktan sonra bugün 11.12.13. tarihi ve saat 14.15'de kıyılan nikahları ile hayatlarını birleştirdiler.

Rize'de polis memuru olarak görev yapan Halil İbrahim Bağ bir süredir görüştüğü Rize Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Zehra Şahin'e dün iş çıkışı ilginç bir şekilde evlilik teklifinde bulundu. Bağ, Şahin'in iş çıkışı Rize Valiliği önünde evlilik teklifi için ilginç bir hazırlık yaptı. Karayolu üzerindeki yaya üst geçidine evlenme teklifinin yazılı bulunduğu bir pankart açan Bağ, zemini ise çiçeklerle süsledi. Şahin'in geldiği sırada hoparlörlerle çalan romantik müzik eşliğinde genç polis memuru sevdiği kıza evlilik teklifinde bulundu. Karşılaştığı sürpriz karşısında şaşkınlık yaşayan genç bayan teklifi kabul etti.

NİKAHLARI İÇİN ÖZELLİKLE BU TARİHİ SEÇTİLER

Sevdiği kızın evlilik teklifini kabul edeceğinden emin olan genç polis memuru bir hafta önce de Rize Belediyesi Evlendirme Memurluğu'ndan nikah için 11.12.13 tarihine saat 14.15'E randevu almıştı. Yıldırım nikahla evlenen çift bugün evlilik için tarihte keramet arayanlar arasına katılarak hayatlarını birleştirdiler. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rize Devlet Hastanesi Zehra Şahin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title