Haberler

Evlilik Dünyası Fuarı Yarın Açılacak

Güncelleme:

Evlilik hazırlığı yapan çiftlere rehber niteliğinde olan, her yıl 50 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan "Evlilik Dünyası Fuarı", yarın açılacak.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlere rehber niteliğinde olan, her yıl 50 binden fazla ziyaretçiyi ağırlayan "Evlilik Dünyası Fuarı", yarın açılacak.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 150 firmanın katılımıyla 10-12 Ocak'ta düzenlenecek fuarın, bu yıl  60 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

Her yıl 600 binden fazla çiftin evlendiği Türkiye'de, bu evliliklerin yüzde 20'si İstanbul'da gerçekleşiyor. İstanbul'da evlenen her iki çiftten biri, yeni trendleri "Evlilik Dünyası Fuarı"nda görme imkanına sahip olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Patika Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga, "Katlanarak büyüyen ziyaretçi sayımızın yanı sıra bu yıl fuarın ticaret hacminin 1 milyar liranın üzerinde olmasını bekliyoruz. Evlenecek çiftlerin satın almalarda hayatlarını kolaylaştıran ve sektöre de büyük katkı sağlayan Evlilik Dünyası Fuarı'na bu yıl  60 bin civarında ziyaretçi bekliyoruz" dedi.

Fuar

Evlilik hazırlığı yapan çiftler, alışveriş listesinde yer alan davetiye, nikah şekeri, gelinlik, dekorasyon, mekan, fotoğrafçı gibi pek çok ihtiyaca ulaşabilmelerinin yanı sıra fuara özel indirim ve kampanyalardan da yararlanma imkanı elde edecek. Her yıl farklı bir temayla öne çıkan fuarın, ünlü fotoğraf sanatçısı Koray Kasap'ın İstanbul Akvaryum'da gerçekleştirdiği çekimlerle bu yılki teması, "Derin Mavi Aşk."

Fuarın açılış defilesini 10 Ocak saat 14.00'te tasarımcı Banu Güven yapacak. Güven'in "Love is Found" konseptli 2014 İlkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan gelinlikler ve gece kıyafetleri görücüye çıkacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Banu Güven İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title