Haberler

Eşrefpaşa Hastanesi'nde "üçü Bir Arada" Kutlama

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi çalışanları, üç anlamlı günü bir arada kutladı.

Eczacılık Günü ve Hemşireler Haftası için eğlence düzenleyen hastane personeli, Anneler Günü'nü de programa ekleyince, üç anlamlı gün bir arada kutlandı. Eczacı ve hemşirelere Dr. Türkegül Kocaoğlu da eşlik etti.

Hemşireler Haftası, Eczacılık Günü ve Anneler Günü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nde "ortak programda" kutlandı. Hastane çalışanları tarafından düzenlenen "keyifli" törene Başkan Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu da katıldı.

Sağlıkta hekim, hemşire ve eczacının ayrılmaz bir sacayağı oluşturduğunu dile getiren Dr. Kocaoğlu, "Bu meslekler her zaman birbiriyle dayanışma içindedir. Günümüz koşullarında bu dayanışmanın daha da artmasını, sağlık çalışanlarının daha iyi ve daha güvenli ortamlarda çalışmasını diliyorum" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Bora İrer ise hastane çalışanları olarak büyük, köklü ve güçlü bir aile olduklarını söyledi. Hemşirelerin hekimlerin en büyük yardımcısı olduğunu sözlerine ekleyen İrer, "Onlar bizim Tıp Fakültesi'ndeki ilk hocalarımız oldular. Nasıl damar yoluna girilir, nasıl kan takılır, biz onlardan öğrendik. Hocalarımız bize bunları göstermedi. Birçok şeyi onlardan öğrendik. Bu nedenle hemşirelerimizi çok seviyoruz" diye konuştu.

Eşrefpaşa Hastanesi başhemşireleri Tülin Katarcı ve Ayşe Koçyiğit'in yanı sıra, Başeczacı Nevin Özbaş da, mutlu günlerini paylaşan Dr. Türkegül Kocaoğlu'na teşekkür etti. Üç kutlamanın bir arada yapıldığı anlamlı gün, daha sonra şarkılı-türkülü eğlenceye dönüştü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eşrefpaşa Hastanesi Türkegül Kocaoğlu Anneler Günü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title