Haberler

Esob Başkanı Konak'a İlk Ziyaret Şuhut Esnaf Odası'ndan Oldu

Şuhut Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti.

Şuhut Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda tek aday olarak yeniden ESOB Başkanlığına seçilen Abdülkadir Konak'a ilk ziyaret Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odasından geldi.

Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ, Şuhut Esnaf odası olarak Başkan Konak'ın yanında yer aldıklarını ifade ederek "Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başkanımız Sayın Abdülkadir Konak'a hayırlı olsun diyoruz" diye konuştu.

Başkan Konak da Şuhut esnaf odasının ziyaretinden son derece memnun kaldığını ifade etti.

Şuhut Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdağ ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile yönetim kurulu üyesi Ahmet Tan da hazır bulundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Akdağ Konak Şuhut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title