Haberler

"Esnaf Ziyaretleri"

Güncelleme:

Kağıthane Çağlayan'da esnaflar, katılımcı yönetimle fikir ve görüşlerini paylaşıyor

İlçedeki tüm Mahallelerde "Esnaf Ziyaretleri"ni sürdüren Fazlı Kılıç, Mahalle Esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek, görüş ve fikirlerine başvuruyor. İstanbul AK Parti Bölge Milletvekilleri de Belediye başkanı Fazlı Kılıç'a eşlik ediyor.

4 gün sürecek olan 15. "Esnaf Ziyaretleri" Çağlayan Mahallesinde başladı. 16 Nisan Pazartesi günü sabahı başlayan Esnaf Ziyaretine AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer'de iştirak etti. Perşembe akşamı da Efes Düğün Salonunda Halk Meclisi yapılacak.

Çağlayan Mahallesinde Pazartesi günü başlatılan Esnaf Ziyaretine Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Sevim Savaşer de katıldı. Ziyaretlerde AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da hazır bulundu. Ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin yanısıra, Belediye Meclis Üyesi Ergün Keleş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik Esnaf Ziyaretinde yer aldı. Mahalle Başkanı ve Mahalle Teşkilatı da Esnaf gezilerine eşlik ettiler.

Kağıthane'nin, Esnafı en fazla mahallelerden biri olan Çağlayanda Başkan Fazlı Kılıç, Esnaf Ziyaretlerinde İlçedeki değişim ve gelişimden de bahsederek, vatandaşların ve esnafın nabzını tutuyor. Katılımcı bir Yerel Yönetimler anlayışı sergilenen ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, kendilerinin de görüşlerinin alınmasına teşekkür ediyorlar. Akşamları da mahalle sakinlerinin karşısına çıkarak, geride kalan bir yılın değerlendirmesinin yapıldığı "Halk Meclisleri"nin duyurusu da bu ziyaretlerde yapılıyor.

Çağlayan Mahallesi Halk Meclisi 19 Nisan Perşembe günü, Vatan Caddesinde bulunan Efes Düğün Salonunda saat 20:30 da gerçekleştirilecek. Mahalle sakinleri bu İstişare Toplantısına katılarak, geride kalan bir yılın değerlendirmesini yapacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Çağlayan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title