Haberler

Dur İhtarına Uymayıp Kaçan Sürücü 2 Araca Çarparak 8 Kişinin Yaralanmasına Neden Oldu

Güncelleme:

Eskişehir'de polisin dur ihtarına uymayıp kaçan sürücü, minibüs ile bir otomobile çarparak 8 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Eskişehir'de, polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurmak istediği otomobilin sürücüsü, kaçmak isterken, minibüs ile otomobile çarptı. Kazada kaçmaya çalışan otomobil sürücüsü ile diğer araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı.

DUR! İHTARINA UYMAYIP KAÇTI

Yeni Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde polis ekipleri, 48 E 6637 plakalı otomobili kullanan Atakan G.'yi şüphe üzerine durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayıp, kaçmaya çalışan otomobil sürücüsü Atakan G., ekipler tarafından takip edildi. Bu sırada Atakan G., Zafer Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi'nde önce Samet Kılıç'ın kullandığı 26 BB 603 plakalı minibüse, ardından da Barış Garip yönetimindeki 26 RU 112 plakalı otomobile çarpıp, kaçmaya devam etti.

Eskişehir Polisin Durmasını İstediği Otomobil Sürücüsü Kaçarken 2 Araca Çarptı 9 Yaralı

İKİ AYRI ARACA ÇARPIP 9 KİŞİYİ YARALADI

Kazada, kaldırımdaki MOBESE direğinde de hasar meydana geldi. Polis ekipleri, Atakan G.'yi Şarhöyük Mahallesi'nde yakaladı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Atakan G. ile diğer araçlardaki Yusuf Ayaz, Yasin Kılıç, Fatma Günaydın, Çiğdem Uğur, Bektaş Gürdal, Yaşar Uğur, Tuğba Uysal ve Hasan Muratoğlu yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, 9 yaralıyı ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürdü. Acil serviste tedavileri yapılan yaralıların taburcu edildiği, alkollü olduğu öne sürülen Atakan G.'nin ise gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eskişehir Polisin Durmasını İstediği Otomobil Sürücüsü Kaçarken 2 Araca Çarptı 9 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samet Kılıç Eskişehir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Alp:

ALLAH belanızı versin yaralanan vatandaşların vebali hükümetin emniyetin valinin ulan bi insan polisten niye kaçar çünkü suçludur kaçan kovalanmaz vurulur siz milletin düşmanımısınız sizin yüzümüzden millet zarar görüyor yeter artık ya bu ülkede devlet suçluyu korumaktan insan hakkı diyerek masum insanların hakkına tecavüz edenleri himaye etmekten ne zaman vaz geçecek.

5
1
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Sonuç para cezası mı ayıp verin en az 5 yıl bir daha polisi görünce hazır duruşta bekler

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title