Haberler

Eskişehir Galatasaray Futbol Okulu'ndan Pastalı 2'nci Yıl Kutlaması

Eskişehir Galatasaray Futbol Okulu, 2'nci kuruluş yılını düzenlenen etkinlikte pasta keserek kutladı.

Eskişehir Galatasaray Futbol Okulu, 2'nci kuruluş yılını düzenlenen etkinlikte pasta keserek kutladı.

Okulun Eskişehir Tesisleri'nde gerçekleşen kutlama etkinliğine Eskişehir Galatasaray Futbol Okulu Koordinatörü Selma İşbitiren, antrenörler Ali Seçkin, Taner Karadağ, Tarık Yılçın ile 5-15 yaş arası futbolcular, aileleri ile Ultraslan taraftar grubu katıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın telgraf, TÜFAD'ın da çelenk gönderdiği kutlamada 2'nci yaş günü pastası kesildi. Okulun koordinatörü Selma İşbitiren, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Geride kalan 2 yılda, Eskişehir'de sizlerin sayesinde, büyük bir aile olmanın, vermiş olduğu mutluluk içerisindeyiz. Amacımız futbol eğitiminin yanı sıra atamızın sözünü kendimize ilke edinerek, zeki, çevik, ahlaklı sporcular yetiştirmek ve aynı zaman da sporun sadece fiziksel değil zihinsel gelişime katkıda bulunduğunu sporcularımıza aşılamaktır. Hepinizin bildiği üzere, okulumuzda sporcularımızın beslenme, uyku düzeni ve eğitim hayatları siz velilerimizin aracılığıyla tarafımızdan yakından takip edilmektedir. Ne mutlu bizlere ki bir çok sporcumuz geride kalan eğitim, öğretim yılında üstün başarı, takdir ve teşekkür belgesi almış sporculardır." - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Ali Seçkin Eskişehir Selma Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

BİR TEK ESES:

Eskişehir gaysaray okulu nedir kapatılmalı bir an önce

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title