Haberler

Eskişehir'deki Lise Öğrencisinin Öldürülmesi

Lise öğrencisini av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra toprağa gömdüğü iddia edilen 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir'de lise öğrencisini av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra toprağa gömdüğü iddia edilen 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar H.B. (18), O.E. (23) ile maktul Abdülgafur Taştan'ın (16) babası Mehmet Taştan ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Tutuklu sanıklardan O.E, olayın iddia edildiği gibi para meselesi yüzünden gerçekleşmediğini savunarak, Taştan'a kendisinin ateş ettiğini bildirdi.

Diğer sanık H.B'de tüfeği eline aldığını ancak ateş etmediğini ifade etti.

Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 6 Şubat'a erteledi.

Gündüzler beldesinde 22 Ekim 2013'te okul çıkışı eve gelmeyen Taştan'ın ailesi jandarmaya "kayıp" başvurusunda bulunmuş, jandarma, belde yakınında bulunan ormanlık alandaki toprağın yeni kazıldığını fark edince bölgede arama yapmış ve Taştan'ın toprağa gömülü cesediyle karşılaşmıştı. Olayla ilgili bir gün sonra gözaltına alınan H.B ve O.E, tutuklanmıştı. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Taştan Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title