Haberler

Eski Milletvekili Galip Demirel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara Üniversitesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle vefat eden 18'inci Dönem Malatya Milletvekili ve eski bakanlardan Güldal Akşit'in babası Galip Demirel toprağa verildi.

Ankara Üniversitesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle vefat eden 18'inci Dönem Malatya Milletvekili ve eski bakanlardan Güldal Akşit'in babası Galip Demirel toprağa verildi.

Galip Demirel'in naaşı, İçişleri Bakanlığı'ndaki törenin ardından Kocatepe Camisi'ne getirildi. Demirel için burada düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Ali Babacan, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti MKYK Üyesi Hayati Yazıcı, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eski bakanlardan İdris Naim Şahin, Mehmet Keçeciler ile vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, cami avlusunda Demirel'in kızı, eski bakanlardan Güldal Akşit ile oğlu Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel'e taziyelerini iletti. Akşit, Erdoğan ve Davutoğlu'na babasının hayatının anlatıldığı birer kitap verdi.

Eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı da yapan Demirel'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından tören mangasının omuzlarında TBMM'ye ait cenaze aracına konulmak üzere götürülürken, Erdoğan ve Davutoğlu da naaşın ardından cenaze aracına kadar yürüdü.

Galip Demirel'in cenazesi daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

83 YAŞINDAKİ PROTESTOCU GÖZALTINA ALINDI

Bu arada, Erdoğan ile Davutoğlu, camiden ayrılırken cenazeye katılan vatandaşlardan biri, protesto sözleri sarf etti. Polis tarafından kimliği alınarak alandan uzaklaştırılan kişi, adının Abdullah Gezer ve 83 yaşında olduğunu söyledi.

Bu sırada bir kadın ile iki erkek  Gezer'in üzerine yürüyerek, "Ne şov yapıyorsun terbiyesiz adam. Bir tane yolsuzluk yapmayan mı vardı eskilerden? Kimseyi 'yolsuzluk' deyip, suçlayamazsın. Bizi yolsuzluk deyip suçlayamazsınız" diye bağırdı. Sivil polisler, Gezer'in üzerine yürüyen kişileri uzaklaştırdı. Daha sonra Gezer, "Sana ayet hatırlatıyorum. Ben eski hırsızım, benim mezar taşımda öyle yazıyor" diye tepkisini sürdürdü. Abdullah Gezer gözaltına alınarak polis aracıyla Çankaya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanlığı Ahmet Davutoğlu Serdar Demirel Politika Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 7 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek mi? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title