Haberler

'Eşine İhanet Edenleri Mağdur Göremeyiz'

Erdoğan, 'Eşlerine İhanet Edenleri Biz Hiç Bir Zaman Bu Toplumun İçinde Kalkıpta Mağdur Olarak Göremeyiz' Dedi.

Başbakan Erdoğan, ''Eşlerine ihanet edenleri biz hiç bir zaman bu toplumun içinde kalkıpta mağdur olarak göremeyiz'' dedi.

Ziyaret edeceği Yunanistan öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın mensuplarına bir açıklama yapan Başbakan Erdoğan, Yunanistan ziyareti, YSK kararı ve CHP'deki gelişmeler üzerine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

-FOTO GALERİ

-FOTO GALERİ

- VİDEO

"ANAYASA MAHKEMESİ ANAMUHALEFET MAHKEMESİ OLDU"

Anayasa paketinin CHP tarafından Anayasa Mahkemesi'ne götürülmesine ilişkin bşir soruya cevap veren Başbakan Erdoğan, "Daha taslak ortaya çıkmadan zaten ana muhalefet partisi, Anayasa Mahkemesi'ne gideceğini açıklamıştı. Zaten Anayasa Mahkemesi ismini de CHP anlayışı ile değiştimiş duruma getirdi. Ben Anayasa Mahkemesi'ne "Anamuhalefet mahkemesi" haline getirdi. Mahkeme, herhalde tarihte hiç bir dönme bu kadar yorulmamıştır. Son yedi 7 içerisinde her değişiklik, Anayasa Mahkemesi'ne götürülmüş. Buna yabancı değiliz, aslolan görevlerinden birini yerine getiriyorlar.

YSK KARARI

Başbakan, gazetecilerin YSK kararına ilişkin düşüncelerini sorması üzerine, Meclis üzerinde güç gibi duran Yargı organları gibi YSK'nında bir güç olmaya başladığını söyledi. Zorlama bir karar olduğunu düşünüyorum. Ama YSK'nın kararı olduğu için de uyacağız. 120 güne de 60 güne de hazırız.

CHP'DEKİ GELİŞMELER

Erdoğan, CHP'deki gelişmeler için de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "CHP içinde ne olup bittiğini önemsemiyorum. Parti içi bir mevzu bu" dedi. Erdoğan, siyasal ve sosyal yaşamlarında onurlu durmaya özen gösterdiklerini belirterek CHP liderinin görüntüleri inkar etmediğini belirterek, "Eşlerine ihanet edenleri mağdur olarak göremeyiz" dedi.

İKİDE BİR PROGRAMINDAKİ İDDİA

Habertürk'te yayınlanan İKİDE BİR programında dün gece Ahmet Tezcan tarafından ortaya atılan "Erdoğan isteseydi Baykal'ı dört yıl önce bitirebilirdi" iddiası da Başbakan'a soruldu. İddiayı yalanlamayan Başbakan Erdoğan, "O gün Tezcan'a ne demişsem bugün de öyledir" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title