Haberler

Esenyurt'ta polisin "Parti var" ihbarına gittiği yer Nijeryalıların derneği çıktı! Ayin bile yapmışlar

Güncelleme:

Miss Uganda yarışmasıyla gündeme gelen Esenyurt'ta "Parti düzenleniyor" ihbarı üzerine harekete geçen polisin baskın yaptığı yer, Nijeryalıların toplandığı bir dernek çıktı. Dernekteki 21 kişiye sosyal mesafe ve maske kuralına uymadıkları gerekçesiyle ceza kesilirken, dernekte aynı zamanda ayin de yapıldığı ortaya çıktı.

Esenyurt'ta mahalle sakinleri, "Güçlü Ateş Yaşam Derneği" yazısı bulunan dükkanda kalabalık yabancı uyruklu kişilerden oluşan grubun toplandığını gördü. İçeriden yüksek sesli müzik duyan mahalle sakinleri, polise ihbarda bulundu.

PARA CEZASI KESİLDİ

İhbar üzerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kalabalık grubun toplandığı dükkana geldi. İçeriye giren ekipler dükkanın, Nijeryalılar tarafından dernek olarak kullanıldığını belirledi. Grubun, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye rağmen dernek bünyesinde toplandığı tespit edildi. Ekipler içeride bulunanların kimliklerini kontrol etti. 21 kişiye sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadıkları gerekçesiyle ceza kesilirken, kimliklerini ibraz etmeyen 5 kişi Kıraç Polis Merkezi'ne götürüldü.

Esenyurt'ta polisin 'Parti var' ihbarına gittiği yer Nijeryalıların derneği çıktı

DERNEKTE AYİN DE YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

"Güçlü Ateş Yaşam Hakları" adıyla kurulan dernekte aynı zamanda ayin de yapıldığı öğrenildi. Dernekte pazar ve cuma günleri toplanıldığı ve bu toplantıların görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldığı belirlendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, dernekte toplanan kalabalık grubun, koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı ve katılımcıların maske takmadığı görülüyor.

Esenyurt'ta polisin 'parti var' ihbarına gittiği yer Nijeryalıların derneği çıktı

"MİSS UGANDA BENZERİ BİR ŞEYİN GERÇEKLEŞTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK"

Nijeryalıları ihbar eden kişi, "Burada otomobilimde arkadaşımla beklerken dükkan içinden gelen müzik seslerini duyduk. Arkadaşımla kontrol ettiğimizde kapı açıldığında kalabalığı gördük. Bu kalabalıktan sonra içeride parti olabileceğini düşündük. Polise ihbar ettikten sonra arkadaşlar geldiler buranın aynı zamanda resmi bir dernek olduğunu öğrendik. Daha sonra içeride sosyal mesafe kuralına uyulmadığından dolayı cezai işlem uygulanmış. Biz de daha önce Esenyurt'ta şahit olmuştuk 'Miss Uganda' adı altında bir güzellik yarışması olmuştu. Biz de buna benzer bir şeyin gerçekleşebileceğini düşünüyorduk" diye konuştu.

Esenyurt'ta polisin 'parti var' ihbarına gittiği yer Nijeryalıların derneği çıktıEsenyurt'ta düzenlenen Miss Uganda güzellik yarışması

ESENYURT MISS UGANDA GÜZELLİK YARIŞMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

14 Kasım cumartesi günü sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Esenyurt'ta bir eğlence merkezine baskın düzenleyen ekipler "Miss Uganda" adı altında bir güzellik yarışması düzenlendiğini fark etmiş ve aralarında yarışmacı ile davetlilerin de olduğu çok sayıda kişiye ceza kesmişti. Söz konusu yarışmanın düzenlendiği eğlence merkezinin sahibi de gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

endemik:

arkadaşlar ben esenyurtta oturuyorum. durum gerçekten vahim. ilçenin nüfusu 1, 5 milyon ve her ırktan insan var. ülke yol geçen hanı olmuş. komşularımız suriyeli ıraklı afrikalı. azınlık kaldık binada memleketimde. ama olsun yol yaptı, dıj güçler.

31
7
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Bu güzelim ülkeyi bu hale getirenlerin kafalarında saç kalmaz inşaaaallah . Sen şu aciz kulunun duasını kabul et yarabbim . Böylece biz de kim olduğunu anlayalım Allah''ım .

24
8
yanıtYanıtla
cem:

ula bunlar nerden çıktı yakında ülkede biz azınlık olacaz valla

23
7
yanıtYanıtla
Şimal:

Memlekete bak yol geçen hanı Ugandalı, Malezyalı Suriyeli her kes var biz Türkiye''de 72, 5 millet var zannediyorduk meğerse 172, 5 muş.

13
5
yanıtYanıtla
kıskanma:

paran yok.daha köyüne bile gidemiyorsun

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

mesele para degil senin kafan basmaz sen git ülkene dolanma ayak altında

yanıt1
yanıt0
ülke yol geçen hanı oldu:

ülke yol geçen hanına döndü elini kolunu sallayan ülkeme geliyor İstanbul Afganından nijerinden Suriyelisinden geçilmiyor sınırlar kevgire dönmüş Kim kime dum duma elini kolunu sallayan 100 doları veren ülkeme geliyor maalesef durum çok kötü 5 sene sonra bunlar ülkemde ayaklanacak lar

16
2
yanıtYanıtla
Aaaa:

adamlar kendi ülkesini kuracak yakında

12
3
yanıtYanıtla
klas yorumcu:

bu rezilliğin acil önüne geçilmeli, ülkemiz yol geçen hanına dönmesin, ipini koparan geliyor,

8
3
yanıtYanıtla
kerem:

istanbulun her yeri gizli misyonerle doıldu

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title