Haberler

Baba, geliniyle kavga eden oğlunu bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme:

Esenyurt'ta iddiaya göre bir baba, eşine bıçak çeken oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası teslim olan şüpheli baba, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evlat acısı yaşayan anne ise sinir krizi geçirdi.

İstanbul Esenyurt'ta iddiaya göre, iddiaya göre bir baba, eşine bıçak çeken oğlunu bıçakladı. Ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

EŞİNE BIÇAK ÇEKTİ

Olay, saat 22.00 sıralarında Osmangazi Mahallesi, Esen Caddesi'nde bulunan 3 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, Umut Erkut bilinmeyen nedenle eşiyle tartıştı, ardından bıçak çekti. Bunu duyan baba Mustafa Erkut, oğlunun yaşadığı 3'üncü kattaki dairesine giderek oğluyla tartışmaya başladı.

Esenyurt'ta eşiyle kavga eden adamı babası bıçaklayarak öldürdü

OĞLUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Daha sonra babası tarafından bıçaklanan Umut Erkut, can havliyle bina boşluğuna çıkarak aşağı doğru inmeye çalıştı. Umut Erkut, giriş katta kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybetti. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli baba polis ekiplerine teslim olduktan sonra gözaltına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.

ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ekiplerin çalışması sürerken acılı anne ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Umut Erkut'un cenazesi, incelemeleri ardından Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Kavga Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (10)

Export 86:

Rabbim kimsenin Başına vermesin ne kadar acı bir olay

123
1
yanıtYanıtla
senar:

Gün geçtikçe erkek ve kız çocuklarımız dinden, islamdan uzak yetişmeye başladı. Bu şekilde umursamaz yetişen gençler Allah'ın belirlediği yoldan uzaklaşınca şeytan devreye giriyor, üstüne birde ekonomik zorluklar olunca herkeste bir cinnet durumu, sevinen şeytan

100
22
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ülkeye uyusturucuyu silahi seytanmi sokuyor tv kanallarindaki Türk örf ve adetlerine zit milli kültürümüzü ve aile yapimizi bozan dizi ve programlarida seytanmi tezgahliyor Türkiyeyi Türksüzlestirme projesini uygulamak icin hudutlaridami seytan acti birakin bu isleri bizim kendi kötülerimizin ülkemize ve halkina verdigi zararlari seytan bile veremez.

yanıt0
yanıt0
Ozzy Bjk:

Elin kadını için kendi oğlunu öldürmek olmaz be olmaz. Suçu ne olursa olsun. Şimdi ne yapacaksın bakalım evlat katili damgasıyla, vicdan azabı seni bitirecek. İçerden sağ çıkabilsen bile; yarım olarak yani bir ayağın çukurda çıkacaksın, mapus adamı bitirir.

17
52
yanıtYanıtla
Aykut Mert:

elin kızı dediğin kişi de bir başkasının kızı. bu senin kızın da olabilir. benim kızım da. ne kadar dar düşünceye sahip bir adamsın. olay nasıl gelişti bilmem ama farklı bir şekilde de durdurabilirdi. ama semin olaya bakış açın ne kadar acınası bir durum. oradaki senin kızın olsa idi acaba adam için aynı yorumu yapabilir miydin ? bu sorumun cevabını merak ediyorum

yanıt34
yanıt3
Ozzy Bjk:

Aykut; Sen benim yazdığımı anlamamışsın belli, senin gibiler için normal. Olay ne olursa olsun, evladını öldürmemeliydi. Benim kızımla senin kızınla ne alakası var. Olayı çarpıtma. Ben elin kadını için değmez dedim, o kadını kötülemedim. Sen önce yorumu iyice oku ondan sonra buraya yorum yaz!!

yanıt5
yanıt13
Aykut Mert:

bence sen ne söylediğin ibilmiyorsun. ben anlamadığım için değil. senin ile münakaşaya girmeyeceğim.

yanıt9
yanıt2
Ozzy Bjk:

Aykut; Girme o zaman git işine bak. Ama öncesinde okumasını öğren.

yanıt1
yanıt10
Hülya Sayar:

Şakamı bu ya oyuncak mı bu elindeki

21
1
yanıtYanıtla
Okan Cengiz:

Babası veya oğlu tarafından öldürülen birisinin cenazesine bence katılmamalı insanlar göm gitsin

1
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title