Haberler

Erdoğan Yeğenine 'Esma' İsmini Verdi

Güncelleme:

Mısır'daki gösterilerde hayatını kaybeden Esma'nın babasına yazdığı mektubu okunurken gözyaşlarını tutamayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Esma'nın adını yeğenine verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl Mısır'daki darbe esnasında şehit edilen Esma Biltaci'nin adını yeğenine verdiği öğrenildi.

'ESMA' İSMİ ERDOĞAN AİLESİNDE YAŞAYACAK

Erdoğan'ın Esma ile kurduğu kalp bağını kaleme alan Star yazarı Sibel Eraslan, Esma'nın yürek yakan hatırasının Erdoğan ailesinde nasıl yaşatıldığını da aktardı.

'HANNE' İSMİNİ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORLARDI AMA...

Eraslan'ın "Tayyip Bey yeğenine niçin 'Esma' ismini verdi" başlıklı yazısındaki ilgili bölüm şöyle: "Tayyip Erdoğan'ın, Rabia Meydanı'nda darbecilere karşı direnen Mısır halkı ve şehit edilenler arasındaki Esma Biltaci ile nasıl bir kalp bağı olduğunun samimi ve hiç bilinmeyen bir ayrıntısını paylaşacağım sizlerle... Kız kardeşi Vesile Hanım'ın 9 Eylül 2013 günü dünyaya gelen torunu, ailede büyük bir sevince sebep olmuştur. Çok sevdiği yeğeni Kübra ve eşi Mahmut Halil Can, doğan bebeğe 'Hanne' (Hz. Meryem'in annesinin adı) ismini vermeyi düşünmektedirler. Dayıları Tayyip Erdoğan ise yeğenlerine; 'Esma Hanne' koyalım teklifini getirir."

CANLI YAYINDA AĞLAMIŞTI

Başbakan Erdoğan, Ülke TV ekranlarında konuk olduğu programda Baba Biltaci'nin kızı Esma'ya yazdığı mektup okunurken gözyaşlarına hakim olamamıştı

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sibel Eraslan Star Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
title