Haberler

Erbaa'da Korkutan Yangın

Tokat'ın Erbaa İlçesi'ne bağlı bağlı Aşağı Çandır Köyü'nde çıkan yangında 1 ev ve 3 ağıl yandı, 1 büyükbaş hayvan ve 30 petek arı telef oldu.

Tokat'ın Erbaa İlçesi'ne bağlı bağlı Aşağı Çandır Köyü'nde çıkan yangında 1 ev ve 3 ağıl yandı, 1 büyükbaş hayvan ve 30 petek arı telef oldu.

Erbaa'ya bağlı Aşağı Çandır Köyü'nde öğlen saatlerinde yangın çıktı. Yangın Saadettin, Halil İbrahim ve Erol Yalçın'a ait ağılları sardı. Alevler rüzgarın da etkisiyle bir eve de sıçradı. Yangına ilk olarak köylüler müdahale etti. Köylülerin itfaiyeye haber vermesiyle birlikte köye Erbaa Belediyesi İtfaiyesi'nin yanı çevre ilçe ve beldelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme arazözlerinin de müdahale ettiği yangın yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yangına traktörü ve ağılı yanan Erol Yalçın söndürme çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi. Yangında 1 büyükbaş hayvan ve 30 petek arı da telef oldu.

Yangının nasıl çıktığını henüz bilmediklerini ifade eden Yukarı Çandır Köyü Muhtarı Necdet İşsever, "Can olduğu için biz de onlar gibi telef olduk. Cana gelmesin mala gelsin deriz hepimiz üzüldük" dedi.

Jandarma soğutma çalışmalarının devam ettiği yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Yalçın Çandır Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title