Haberler

Enkaz çalışmalarında felaketin eşiğinden dönüldü! 3 personel göçük oluşan beton bloktan düştü

Güncelleme:

İzmir'deki Seferihisar merkezli 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan Rıza Bey Apartman'ında kurtarma ekiplerinin çalışmaları sırasında üzerlerinde oldukları beton blokta göçük oluştu, 3 kişi boşluğa düştü.

Merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki depremde 51 kişi hayatını kaybetti, 896 kişi ise yaralandı. 9 binada arama-kurtarma çalışmaları sürdürülürken enkazdan sağ çıkarılan vatandaşların sayısı 104 oldu. 224 kişininse tedavisi devam ediyor.

BOŞLUĞA DÜŞTÜLER

Çalışmaların devam ettiği Rıza Bey Apartman'ında ekipten 3 kişi, üzerlerinde olduğu beton blokta oluşan göçük nedeniyle boşluğa düştü. Hemen arkadaşlarının yardım eli uzattığı 3 personel, düştükleri yerden çıkarıldı. O anlara ait videoda düşen kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Seferihisar İzmir Haberler

500

Yorumlar (1)

TURKA:

Yani pardon ama etrafı tamamen kırılmış olan beton blok çökmeden kaldırılsın diye zaten vince bağlanıp alınmaya hazırlanıyorken ekipteki bir kaç kişinin bu kadar dikkatsiz ve emniyetsiz hareket ederek üstüne çıkması kurtarma bilincine aykırı olmuş. Onlarca can yada beden aşağıda kurtarılmayı bekliyorken siz bari bu dikkatsizliği yapmayın ki toplum bilinçli çalışmayı örnek alabilsin. Ve Allah, hepinize kolaylıklar versin.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title