Haberler

Engin Noyan Kartepelilerle Buluştu

Kartepe Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde devam ettirdiği kültür sanat etkinliklerinde Yazar Münip Engin Noyan'ı Kartepelilerle buluşturdu.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Mübarek Kur'an-ın Aydınlığında" konulu konferansta kendine has üslubu ile katılımcıları büyüleyen Noyan, Allah'ın kelamı ve resulullahın sünnetine sahip çıkılmasını istedi.

Yazar Münip Engin Noyan'ı dinlemek için Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilçe halkı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yerlerini aldılar.

"Mübarek Kur'an'ın Aydınlığında" konulu konferansta Engin Noyan, Kur'an'ı Kerim'in insanları karanlıktan aydınlığa çıkarttığını belirtti. Noyan, konuşmasında özellikle kutsal kitabın anlamını bozacak kelimelerle insan zihninin allak bullak edilmek istendiğini ve Kur'an'dan toplumu uzak tutmak istendiğine dair örnekler verdi. Müminle kuran arasında duvar örülmek istendiğine dikkat çeken bunun önüne de Allahın kelamı ve resulullahın sünnetine sahip çıkmaktan geçtiğine vurgu yaptı.

Kartepeliler yazarın etkili sunumu ardından Noyan'ın kitaplarını imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münip Engin Noyan Engin Noyan Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title