Haberler

Engelli kadının akülü tekerlekli sandalyesinin şarj aleti çalındı

Güncelleme:

ESKİŞEHİR'de, doğuştan kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Şerife Şimşek'in (35) akülü tekerlekli sandalyesinin şarj aleti, tarafından çalındı.

ESKİŞEHİR'de, doğuştan kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Şerife Şimşek'in (35) akülü tekerlekli sandalyesinin şarj aleti, tarafından çalındı. Şimşek, "Sokağa akülü arabamla çıkıyorum. Akülü arabam olmadan yürüyemiyorum" dedi.

Odunpazarı ilçesine bağlı Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Bulvarı'nda çiğköfte dükkanı işleten Şerife Şimşek, akülü engelli tekerlekli sandalyesi ile dükkanına yaklaşık 100 metre uzaklıktaki aktara alışverişe gitti. Şimşek, dükkanına döndüğünde ise tekerlekli sandalyenin arkasında asılı bulunan içinde şarj aleti ile satın aldığı limonların bulunduğu iki poşetin çalındığını fark etti. Şimşek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlık şüphelisini bulmak için çalışma başlattı.

Mağdur olduğunu belirten Şimşek, "Engelliyim. İki dakika dışarıya çıkıp, dükkanıma yakın olan aktara gittim. Geri geldiğimde akülü sandalyemin şarj cihazının olmadığını fark ettim. Yürüme zorluğum var. Sokağa akülü arabamla çıkıyorum. Akülü arabam olmadan yürüyemiyorum. Eğer bize de bunu yapıyorlarsa ne diyeyim?" dedi.

Çalınan şarj aletinin 800 lira değerinde olduğunu ifade eden Şimşek, "800 lira bizim için yüksek bir fiyat. Çünkü biz dükkanımızın masraflarını ancak çeviriyoruz. Ben şu anda mağdurum. Neden mağdurum? Şu anda akülü sandalyemin şarjı olmadığı için eve yürüyecek gücüm yok. Taksi tutsam belki taksiye verecek param yok. Bu yapılan nedir anlayamıyorum" diye konuştu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye alındı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title