Haberler

Engelli Baskatbolcular Adana Engellini Aştı

Güncelleme:

Garanti 1. Ligde Gaziantep'i temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu hafta deplasmanda oynadığı Adana Engelliler Kulübü'nü 63–81 mağlup etti.

Adana deplasmanında özellikle kaptan İbrahim Gür ve Musa'nın etkili oyunu ile sonuca rahat giden Mavi–beyazlı ekip, son haftalardaki çıkışını devam ettirdi.

Maçta 35 sayı ile oynayan kaptan İbrahim Gür ile 24 sayı ile oynayan Musa takımın sayı yükünü çekerken, diğer takım arkadaşları ise oyuna katkı sundular.

Adana deplasmanında başarılı bir skora imza atan teknik ekibi ve oyuncuları kutlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, her geçen gün lige daha iyi motive olduklarını söyledi. Takım olarak iyi bir ekip oluşturduklarını ve bunun neticesini almaya başladıklarını ifade eden Göksen, bu başarıyı lig sonuna kadar sürdüreceklerini kaydetti.

Ligde oynadığı 7 karşılaşmanın 5'ni kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2 kez de mağlup oldu. 12 puanla 4'cü sırada bulunan Mavi–beyazlı takım, bu hafta kendi sahasında lider takım Yeni Mahalle Engelli Takımı ile oynayacak.

Pazar günü saat 14.00'da Kamil Ocak Spor Salonu'nda oynanılacak maçı kazanmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, lider ile arasındaki puan farkını da kapatmak istiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Ünsal Göksen İbrahim Gür Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title