Haberler

'Emret Komutanım' Dizisi Oyuncularının da Aralarında Bulunduğu Şüpheliler Adliyede

Jandarmanın Kumburgaz'da Bir Villaya Gerçekleştirdiği Operasyonda Uyuşturucu Partisi Yaptıkları İleri Sürülen ve Aralarında "Emret Komutanım" Dizisinin Başrol Oyuncularından Seda Akman (Deniz Yüzbaşı) ile Durul Bazan'ın da (Uzman Çavuş) Bulunduğu 15 Kişi Adliyeye Sevkedildi.

Jandarmanın Kumburgaz'da bir villaya gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu partisi yaptıkları ileri sürülen ve aralarında "Emret Komutanım" dizisinin başrol oyuncularından Seda Akman (Deniz Yüzbaşı) ile Durul Bazan'ın da (Uzman Çavuş) bulunduğu 15 kişi adliyeye sevkedildi. Beşiktaş'taki İstanbul adliyesine getirilen şüpheliler arasındaki dizi oyuncuları Durul Bazan ve Seda Akman rahat tavırlarıyla dikkati çekti. Diğer şüpheliler ise adliyeye girerken yüzlerini gizlemeye çalıştı.

Geçtiğimiz gün Jandarma'nın Kumburgaz mevkiinde bir villaya gerçekleştirdiği operasyonda 15 kişi uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title