Haberler

Emine Erdoğan, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasında fotoğrafları yer alan muhabirleri tebrik etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin insanlığın vicdanına seslenen, dünyayı farklı pencerelerden gösteren fotoğrafları için tebrik etti. Emine Erdoğan, AA'nın düzenlediği 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldığını ve bazen bir fotoğrafın binlerce kelimeden daha fazla şey anlatabildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, insanlığın vicdanına seslenen, dünyayı farklı pencerelerden gösteren fotoğrafları için Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerini tebrik etti.

AA'nın düzenlediği "Yılın Kareleri" oylamasına katılan Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldım. Bazen bir fotoğraf, binlerce kelimeden daha fazla şey anlatabiliyor. Savaşın yıkıcılığını, doğanın haykırışını, barışın ve sevginin gücünü... İnsanlığın vicdanına seslenen, dünyayı farklı pencerelerden gösteren fotoğrafları için muhabir arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Ajansı Emine Erdoğan Medya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title