Haberler

Emel'in Aşkını Öğrenen Tarık Ne Yapacak!

Güncelleme:

Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat'ın yer aldığı 'Hangimiz Sevmedik' 13 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'da 26'ıncı bölümü ile ekrana gelecek. Oyuncu Açelya Elmas dizinin bu haftaki bölümünde konuk oyuncu olacak.

'Hangimiz Sevmedik' 13 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de yeni bölümü ile yayınlanacak!
Emel'in aşkını öğrenen Tarık şoktadır. Emel ona artık duygularının değiştiğini günlüğün tamamını okumasını söyler ve onu günlükle baş başa bırakır. Kapının önünde Emel ile Tarık'ın konuşmalarını duyan Itır yıkılmış, İlyas ise dağılmıştır. İlyas bu durumu bildiğini Itır'a söylemek zorunda kalır. Diğer yandan Ayşen ile Şener Münir ve Adile'den evlenmek için müsaade isterler. Adile ile Münir'in iznini alan ikili bu duruma çok şaşırır ve bunun yeni bir taktik olduğunu düşünürler. Emel'in aslında İlyas'a âşık olduğunu anlayan Tarık bunu İlyas'a anlatmak ister. Ancak İlyas ona Emel konusunu kapattığını söyler. Kendine yeni bir yol çizmeye karar veren İlyas'ın hamlesi ise herkesi şok edecektir.

'Hangimiz Sevmedik' dizisi ismini, rahmetli Müslüm Gürses'in seslendirmiş olduğu 'Hangimiz Sevmedik' adlı eserden almakta ve ayrıca dizide Yeşilçam'a gönderme yapan karakter isimleri dikkat çekmekte.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği, BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan 'Hangimiz Sevmedik' 13 Şubat 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Bozkurt Yeliz Kuvancı Altan Erkekli Veysel Diker Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title