Haberler

Elektrikli motosiklet ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli motosiklet ile kamyonet çarpıştı. Kazada 16 yaşındaki Mert Can Erdem hayatını kaybederken, arkadaşı yaralandı. Kaçan kamyonet sürücüsü yakalandı.

ANTALYA'nın Serik ilçesinde kamyonet ile elektrikli motosikletin çarpıştığı kazada Mert Can Erdem (16) hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Serik- Belek yolunda meydana geldi. Mert Can Erdem'in kullandığı elektrikli motosiklet ile sürücüsünün kimliği ve plakası tespit edilemeyen kamyonet çarpıştı. Kamyonetin altında kalan Erdem ile arkasındaki arkadaşı, 100 metre sürüklendi. Kamyonet sürücüsü kaçarken, bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. 2 arkadaş, ambulanslarla Serik'teki özel bir hastaneye götürüldü. Buradan Antalya'ya sevk edilen Erdem, hayatını kaybetti. Diğer yaralının ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kaçan sürücü yakalanırken, Erdem'in cenazesi memleketi Konya'nın Doğanhisar ilçesine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Can Erdem Mert Can Antalya Ölüm Yaralanma Soruşturma Trafik Kaza Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title