Haberler

Elazığ'da Cip ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde meydana gelen kazada cip ile otomobil çarpıştı. Kazada karı-koca hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

- ELAZIĞ'ın Kovancılar ilçesinde, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada karı- koca öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Kovancılar ilçesi Çakırkaş mevkisinde meydana geldi. V.A. yönetimindeki 23 KE 070 plakalı cip, karşı yönden gelmekte olan Abdullah Doğan'ın (53) kullandığı 03 ABJ 581 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen ekiplerce, hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücünün eşi A. Doğan'ın (47) yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı sürücüler V.A.ve Abdullah Doğan ile her iki araçtaki 3 kişi kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Otomobil sürücüsü Abdullah Doğan da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kovancılar Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title